Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 23:13   #877
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ale mi smutno, aż wstałam z łóżka nalać sobie wina, opowiadam TŻtowi, że w Usa, ludzie mają w zwyczaju ułożyć przysięgę małżeńską, a on do mnie : "Dobrze, że my idziemy i ☠☠☠**** jakąś tam regułkę". Zatkało mnie, masakra.
nie domyślam się co w tym wykropkowanym m-cu ma być Ala tak czy inaczej, ja bym się nie przejęła, bo dla mnie to np. śmieszne z tymi wymyślanymi przez siebie przysięgami... więc tym bardziej rozumiem, że dla faceta to zbędne ceregiele
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Nikt mi nawet cześć nie odpowiedział...

Dobranoc w takim razie
witaj Kocurku I dobranoc Kocurku
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Tak, rodzice, bracia, siostra Mówi że jak nic nie dołapie konretnego to zarabia na bilet i wraca bo nie będzie tam siedział bezczynnie. Tzn, zarobi np. na ulotkach. Mam nadzieje że pojdzie na tą budowe od poniedziałku

Tak wogole to płakać mi sie chce jak pomyśle że mam bez niego zasnąć.. ja to wogole cykor jestem i boje się ciemności więc najchętniej bym z zapalonym światłem spała
oj ciężka to będzie noc..
oj, jak już sie zdecydował na wujazd to życzę żeby jednak trochę zarobil, bo bardzo się wam przyda teraz

Rozumiem, że tęsknisz... Ja też z tych usychających z tesknoty, nawet jeśli Tż na jeden dzień musi gdzieś pojechać