Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 07:02   #672
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

aleee za Wami tęskniłam!

muszę przyznać się bez bicia, że moja ciąża jednak skończyła się porodem. Nie muszę wyrzucać dzieciowych rzeczy

tak więc witam się po raz pierwszy NIE w dwupaku! Ania przyszła na świat 2.02. i jest cudowna! mamy problemy z kp, ale się nie poddaję, chociaż moje cycki powoli prostestują, a sutki to od samego początku ale ostatni raz mm podałam wczoraj o 18, więc nie jest źle, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej

nie miałam czasu jeszcze was nadrobić, nie wiem co wiecie a co nie ale opis porodu wrzucę jak się wszystkie rozpakujecie, bo poród miałam masakryczny chyba, że ktoś jest masochistą i chce to wiedzieć przed swoim porodem - ja bym nie chciała więc pstryczku - wycofuję się, na pewno się już na żadnym wątki mamusiowym nie spotkamy, dzieci więcej mieć nie chcę powiem tylko tyle, że pierwsza faza porodu trwała, bagatela 18h 40min a położna mi na końcu powiedziała, że i tak nieźle mi poszło, bo myślała, że urodzę następnego dnia dopiero pocieszę was, że na sali leżała ze mną dziewczyn,a która o 19 dostała pierwszych skurczy, jak przyjechała po godzinie miała już 6cm rozwarcia, dziecko urodzone o 22 u mnie pocieszające jest tylko to, że nie pękłam, jestem mało nacięta i mam tylko 2 szwy ale nie mam odwagi tam zajrzeć siedzę już sobie w miarę normalnie

maluchna - gratulacje!

postaram się was nadrobić, jak tylko Ania nie będzie spędzała 20h na dobę przy moim cycu

a tymczasem biegnę szykować mojej księżniczce kąpiel - pierwszą kąpiel

dziewczyny w dwupakach - trzymam za was kciuki! obyście się nienacierpiały tak jak ja
witaj
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle wyskocze z pytaniem odbiegajacym od tematu lutowki chodzicie na ktg?? od kiedy sie powinno chodzic?? ta moja gin nic mi nie powiedziala na ten temat
ja nie chodzę
Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
No i ja jestem w szpitalu. Ktg pokazuje skurcze co 5 minut, rozwarcie na 1,5 palca i czekamy czy sie rozkreci...kciuki?!!?!
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Black: Hej. Jestem w szpitalu. Na ktg wyszedl brzydki zapis i musialam jechac. Wyszlo na to, ze to byl tylko blad maszyny, bo tu wychodzi wszystko ladnie, ale zostawili mnie na patologii, bo jestem juz po terminie. Cialo gotowe do porodu, czekamy tylko na sygnal od Oliwki. Jutro rano dostane oxy i zobaczymy, co bedzie dalej, pewnie pojdzie z gorki.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Od razu lepiej

Nie mam pojecia... Pewnie sama zadzwonie i sie umowie. Nie mam pojecia po ilu dniach przyjmuja u mnie w szpitalu.
Ale licze, ze do tego nie dojdzie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora