2013-02-06, 08:16
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez nestelle
ojej ,to dobrze ,że się tak skończyło ..... 
a co do tej niby "wady słuchu" to wszystkie dzieci ją mają ..... 
|
choroba cywilizacyjna albo jakaś epidemia też na to chorowałam ale wyzdrowiałam 
Cytat:
Napisane przez mariolci
jejuuu jestem i ja, androbiłam chyba ze 30 stron, a to tylko przez to ze jak zwykle przez wekend nie miałam neta, a wczoraj cały dzień zabiegany, byłam na usg III trymestru, i wsioooo w porządzeczku, takze jestem starsznie szczęśliwa.
Synuś w 30t1d waży 1580g i jest taki piekniutki ze padam z wrażenia hii  tak go kochammmmm, a jak wczoraj zoabczyłam go pierwszy raz w 4d to myslałam ze bede beczeć ze szczęścia, wkleje fote mojego przystojnikaka
|
za wizytę. śliczny ma nos i pucki i w ogóle 
Cytat:
Napisane przez trolla2405
Pochwalę się gabarytami: młoda i ja (koniec 33tyg)
|
pięknie cała trójka 
Cytat:
Napisane przez Demeter
|
hmm.. może się na niego skuszę skoro tak mówisz. mam ten co kiedyś w biedronce był ale właśnie wydaje mi się strasznie sztywny i teraz szukam czegoś miękkiego i dużego
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
ufff skonczylam ... porzadkowac posiadajace ''kosmetyki'' dla Mlodego
eh troche tego jest ... a bedzie wiecej .. bom ladnie kolezanki prosila zeby na ''baby shower'' tez cos tam kupily haha.
- ale az sie zdziwilam ... posiadam 2smoczki 0-3m oraz 4smoczki 0-6 oraz 2smoczki 6+ ....  no ale Plus taki ze to dostalam a nie kupowalam
- tak samo ze smoczkami do butelek !!! chyba ze 14 sztuk tego jest ... kszatly wiek rozne .. a butelke jak na razie tylko 1 posiadam
- ''darmowych'' pieluch sztuk 6  plus 4sztuki na Basen do7kg 
- probki proszkow ... zeli .... mydelek ... i inncyh - ilosc powalajaca 
- 5 opakowan ... chusteczke do  ehhh
- plus dla mnie yhmmm MASA wkladek laktacyjnych ... po ciuchu licze ze sie przydadza
no nic teraz czas na Ciuszki !!!! 
|
sporo tego masz smoczków do wyboru do koloru. patrzę na Twoje ubranka i widze, że brakuje mi półśpiochów i jakichś miękkich spodenek. dostałam od koleżanki malutkie jeansy ale są tak ciężkie i sztywne, że sama bym nie chciała ich zakładać a jakbym małemu założyła to nie wiem czy by dał radę nogę podnieść 
Mokka_83 super, że macie już wózek, tzn macie zaklepany a teściowie pewnie nie spodziewali się że to taki koszt, ale dobre i 1200zł
Cytat:
Napisane przez joanna200
mała mi padła dziś jak mucha, pewnie przez pogodę.. więc trochę wcześniej niż zwykle mam wolny wieczór.. 
a jutro znów dzień imprezowy.. 90 urodziny mojej babci, więc trzeba iść świętować.. 
|
ulala to poważne święto 200 lat dla babci! (bo w takiej sytuacji 100lat chyba nie wypada powiedzieć )
zostało mi jeszcze 2 strony do nadrobienia ale to już później
|