Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-06, 08:16   #729
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
ojej ,to dobrze ,że się tak skończyło .....
a co do tej niby "wady słuchu" to wszystkie dzieci ją mają .....
choroba cywilizacyjna albo jakaś epidemia też na to chorowałam ale wyzdrowiałam

Cytat:
Napisane przez mariolci Pokaż wiadomość
jejuuu jestem i ja, androbiłam chyba ze 30 stron, a to tylko przez to ze jak zwykle przez wekend nie miałam neta, a wczoraj cały dzień zabiegany, byłam na usg III trymestru, i wsioooo w porządzeczku, takze jestem starsznie szczęśliwa.
Synuś w 30t1d waży 1580g i jest taki piekniutki ze padam z wrażenia hii tak go kochammmmm, a jak wczoraj zoabczyłam go pierwszy raz w 4d to myslałam ze bede beczeć ze szczęścia, wkleje fote mojego przystojnikaka
za wizytę. śliczny ma nos i pucki i w ogóle

Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
Pochwalę się gabarytami: młoda i ja (koniec 33tyg)
pięknie cała trójka

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/recznik-z-kapturem...993784291.html
Cieńkie nie jest, miłe w dotyku i ładne. Mam porównanie z tym z Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30194836/ - ten był taki sztywny, a do tego droższy i mniejszy.
hmm.. może się na niego skuszę skoro tak mówisz. mam ten co kiedyś w biedronce był ale właśnie wydaje mi się strasznie sztywny i teraz szukam czegoś miękkiego i dużego

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ufff skonczylam ... porzadkowac posiadajace ''kosmetyki'' dla Mlodego
eh troche tego jest ... a bedzie wiecej .. bom ladnie kolezanki prosila zeby na ''baby shower'' tez cos tam kupily haha.
- ale az sie zdziwilam ... posiadam 2smoczki 0-3m oraz 4smoczki 0-6 oraz 2smoczki 6+ .... no ale Plus taki ze to dostalam a nie kupowalam
- tak samo ze smoczkami do butelek !!! chyba ze 14 sztuk tego jest ... kszatly wiek rozne .. a butelke jak na razie tylko 1 posiadam
- ''darmowych'' pieluch sztuk 6 plus 4sztuki na Basen do7kg
- probki proszkow ... zeli .... mydelek ... i inncyh - ilosc powalajaca
- 5 opakowan ... chusteczke do ehhh
- plus dla mnie yhmmm MASA wkladek laktacyjnych ... po ciuchu licze ze sie przydadza

no nic teraz czas na Ciuszki !!!!
sporo tego masz smoczków do wyboru do koloru. patrzę na Twoje ubranka i widze, że brakuje mi półśpiochów i jakichś miękkich spodenek. dostałam od koleżanki malutkie jeansy ale są tak ciężkie i sztywne, że sama bym nie chciała ich zakładać a jakbym małemu założyła to nie wiem czy by dał radę nogę podnieść

Mokka_83 super, że macie już wózek, tzn macie zaklepany a teściowie pewnie nie spodziewali się że to taki koszt, ale dobre i 1200zł

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość

mała mi padła dziś jak mucha, pewnie przez pogodę.. więc trochę wcześniej niż zwykle mam wolny wieczór..
a jutro znów dzień imprezowy.. 90 urodziny mojej babci, więc trzeba iść świętować..
ulala to poważne święto 200 lat dla babci! (bo w takiej sytuacji 100lat chyba nie wypada powiedzieć )

zostało mi jeszcze 2 strony do nadrobienia ale to już później