2013-02-06, 09:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Napisane przez Szejda
Witam się z kawką 
Wczoraj mieliśmy przeboje z naszym kociakiem, rano przyuważyłam, że nie może zrobić siku no ale, że trzeba było iśc do pracy do pojechaliśmy. Umówiłam weterynarza na po południe ale cały czas o nim myśłałam. Tż coś tknęło, że może ma jakieś kamienie i może mu sie zrobić zator, więc się urwaliśmy z pracy i pojechaliśmy z nim do weta. Do auta wzieliśmu pustą kuwetę i udało się zebrać siuśki, babka odrazu pobrała i zrobiła wyniki i wyszedł stan zapalny ale na szczęście pęcherz był pusty. Dostał antybiotyk, pobrali mu krew i jutro jedziemy na kontrol. Najedliśmy się trochę strachu ale już powoli wraca do zdrowia.
|
Ja średnio co poł roku przechodze to samo z moim kotem 
Zaczyna się od czestego biegania do kuwety i robienie siku po kropelce a konczy sie na próbie desperackiego sikania gdzie popadnie. Jakoś to ograniczyłam karmą URINARY i pastą UROPET , polecam. Stany zapalne sa rzadziej bo to oczyszcza układ moczowy kociaków 
Cytat:
Napisane przez MarudexuS
Dzień dobry, jak zwykle ostatnio na szybko 
U mnie @ pełną parą, brzuchol boli itp atrakcje. Więc dziś jestem nie do życia.
|
Bleeeeeee...a ja do ostatniej chwili liczylam...
Cytat:
Napisane przez Szejda
hej!
A co to za falstart 
|
Ja dziś musze sobie zrobić tłusty czwartek...
kocur - cześć
Dziś 8dc..już tylko plamienia a nie krwawienie. Czuje ewidentnie jajniki...ciągle mnie coś boli. Boli raz jak na @ a raz jak na owu.. Moim skromnym zdaniem tam coś sie dzieje , coś nie tak. NIkogo zdrowego cały miesiąc brzuch nie boli!
|
|
|