Rozeznanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez Mokka_83
ojej... ale historia z tym kotem  Bardzo współczuje zadrapań, bo wiem z doświadczenia co potrafi zrobić ratujący się kot  A jak sobie wyobrażę tego kota lądującego w wannie  Zachciało mu sie to ma
A co do bucików... to własnie na ostatnich zajęciach SR mieliśmy wykład fizjoterapeutki od wad postawy, kręgosłupa, itp. No i mówiła, że buty u dzieci to naprawdę ostateczność - dopiero wtedy jak na spacerze juz nie chcą usiedzieć w wózku i koniecznie chca maszerować... A tak to tylko i wylacznie na boso wszędzie - wtedy stópka najlpiej się kształtuje i rozwija 
|
zgadzam się ratujący się kot to masakra, woda i wet najwięksi wrogowie mam pecha ponieważ szczepienia wychodzą nam pod koniec lipca i zawsze wybieram jakis chłodny dzień żeby się ubrać, zwłaszcza że po zaszczyku wskakuje mi na plecy i siedzi na karku dopóki nie odejdziemy na bezpieczną odległość
A co do butów to u mnie był atak babć że młoda nie chodzi w pantoflach, już mnie tak wk... że było blisko awantury i z jedną i drugą, moja mama to nawet jej jedne kupiła. mieszkam w bloku wiec nie jest zimno i skarpetki jej spokojnie wystarczają jak jest chłodno, kupuje z abs i śmiga od małego. jak przychodziliśmy do teściów-to sobie teściowa darować nie mogła i zawsze pytała czy nie mamy pantofelków dla młodej..... tak z rok to trwało, poważnie ale ja mam wrażenie że do tej kobiety nic nie dociera, tak samo jest z alkoholem, jak pije to nie jade w sensie prowadzę, jestem w ciązy też nie pije, ale ona uważa ze kieliszek to mi nie zaszkodzi, jestem z tż ponad 9 lat, darowałaby sobie...a proponuje mi często
Cytat:
Napisane przez Mokka_83
No i kurka śnieg się rozpadał  Ja nie chcę już zimy 
|
Ja też już nie chce, ja wiem że w zimie ma być zimno i śnieg ma padać, ale jak to wszystko potopniało to przynajmniej nie bałam się że z każdym krokiem mogę wyrżnąć jak długa.
Wczoraj był taki smutny, ponury dzień, cieszyłam się że nie rodzę jeszcze teraz, tylko jak będzie dłuższy dzień a wiosna będzie się budzić do życia
Cytat:
Napisane przez nestelle
potem odebrałam kubę (2 razy w mies.ma 1 lekcje rano a potem reszte na 12.30.... )
|
takie ułatwienia dla rodziców, nowoczesne szkolnictwo, o co kaman z takim podziałem godzin?
Cytat:
Napisane przez klementyna1
Weźcie, jak mi ostatnio na USG Lekarka jezdzi ta głowica po brzuchu, nic się nie odzywa, a tu nagle, "a jak PAni leżała w szpitalu to były bliźniaki?" JA w strachu o co kaman? COs wypatrzyła jeszcze w tym brzuchu, czy co? A jej chodziło, czy lezała dziewczyna w ciazy z blizniakami, bo akurat wczoraj urodziła;p
|
jejku, ja już mialam takie wizje ze lepiej nie będę pisać, za dużo tv :/
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Też myśleliśmy o kuponach ale w końcu poprosiliśmy o książki 
|
zbieraliśmy karmę dla sierściuchów do schroniska, lubię dostawać kwiaty,nawet bardzo ale nie w takich ilościach, i nie kiedy zamierzam wyjechać z 1-2 dni na 2 tygodnie.
Cytat:
Napisane przez monicca1989
trolla2405 ale szczuplutka jesteś  a córcia jaka śliczna 
|
eee tam szczupła 12,5kg na plusie a tu niektóre lachony dużo dużo mniej poza tym moje wymiary 95-103-95
Ale i tak dziękuję za komplementy, bo jak napisała Moderna to miód na serce 
Też mam wizytę u doktorka, ale się będziemy dziś chwalić wieczorem. Tylko, że mój to tylko sprawdzić tętno a nie będzie ważył dzieciaczka :/