2013-02-06, 18:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Napisane przez monikkad
Nati, wiesz jak ja bym chciała w piątek 3??? To jest po prostu marzenie mojego życia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------
Oczywiście, że jest ktoś taki oprócz Ciebie - ja ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) I pocieszę Cię, że my nie mieszkamy ze sobą, bo kompletnie nie mamy gdzie mieszkać ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Nie mamy domów, a nasze rodziny mają małe mieszkania. Dopóki ja nie pójdę do pracy nie stać nas nawet na wynajęcie kawalerki, a jak już pójdę gdzieś za najniższą krajową to może coś wynajmiemy i będziemy mieli jedynie na kasę za wynajem, opłaty i jedzenie i na żadne przyjemności, także czeka nas w najbliższej perspektywie wieloletnie dziadowanie.
Także jeśli ktoś ma jeszcze jakieś plany zaczynania 3 humanistycznych kierunków studiów to polecam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
niestety przykre ale prawdziwe i nie piszę to dlatego że nie mam studiów tylko ogólniaka i studium
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama 
Nasze szczęście jest juz z nami :
|
|
|