2013-02-07, 09:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Dzień dobry!
Cytat:
Napisane przez kraven
Dearlie Antoś śliczny i miny ma świetne
Tamlin niemożliwe, że drukarka Cię pokonała. Za karę jak już ją poskromisz to przedrukuj na niej Trylogiie. Niech wie co to zemsta
Zmykam spać. Do jutra 
|
dobre
Cytat:
Napisane przez Iwa844
Super  świetny widok, nie?
A ja nie wynoszę śmieci i nie chodzę do piwnicy 
|
O, to tak jak ja. No dobra, mój chłop wynosi śmieci, niech będzie że jednak coś robi. No i naczynia ze zmywarki wyciąga jak akurat w ciągu dnia ja tego nie zrobię. No ale i tak mnie załamałyście, że Wasi faceci bywają tak zaangażowani. Nie wiem co mam robić z tym moim leniem... Smutno mi.
Cytat:
Napisane przez Katee27
super jak facet nie wstydzi się kupić ob,descreetów czy alwaysów  mój na szczęście się nie krępuje.
|
No super, mój chyba by nie podołał.. Ostatnio poprosiłam aby kupił mi test ciążowy przy okazji kupowania szczepionki małemu. Nie kupił, a jak zapytałam dlaczego to jeszcze na mnie naskoczył, że jakieś baby stały i w ogóle
Cytat:
Napisane przez lourose
Kasiam a ile trwaja spacery twojego tzta w klapakch ???
Dziewczyny odkrylam cos fajnego na stopy, tzn na szorstkie piety. To masc Dernilan, do kupienia w aptece, ok 7 zl. Smaruje od tygodnia i sa bosko gladkie! Tylko po pedicure sa takie 
|
O dzięki! Ja się właśnie borykam z piętami.
Cytat:
Napisane przez zielona1911
No a tak wogóle dzis Domis konczy 5 miesiecy 
|
Sto lat!
Cytat:
Napisane przez Anusia479
Iwoncia to teraz rozumiem Twoją wiedzę na temat telefonów.
A z laptopem też doradzisz? Bo jak się pochodzi z godzinke to strasznie się grzeje tam gdzie ma wiatrak i się wyłącza 
|
Zapewne wiatraczek jest zakurzony, też tak miałam że mi się komp wyłączał. Trzeba tam rozkręcić i po prostu przeczyścić. Dasz radę sama, ja czyściłam 
Cytat:
Napisane przez Iwoncia81
Aha, my po szczepieniu, mały darł sie strasznie i trudno było go uspokoić.
W ogóle to ta baba mnie wnerwiła bo zamiast najpierw go zaszczepić a potem se wypisywac w książeczce to odwrotnie.
A on biedny leżał i sie stresował   
Mamy koniec szczepień.
Dopiero jak skończy roczek 
|
Super, że już po. Doskonale Cię rozumiem, też się wkurzam, że tyle jest zabiegów i gadania i pisania przed szczepionką, a ja tu się denerwuję - bo mój dzieć to akurat wcale. Za pierwszym razem jakaś gadatliwa pielęgniarka się nam trafiła, którą TŻ jeszcze podkręcał jakimiś pytaniami aż musiałam ja poprosić żeby szybciej przechodzić do rzeczy, bo ja tu w łupieżu cała.
Chwalić moje dziecko czy nie ....
Raz kozie, od wczoraj sam zasypia w łóżeczku Na nockę wprawdzie trzeba było bujnąć deko, ale w dzień go wkładam i zasypia, a teraz się udało nawet bez smoka! Bosko. No ale za to wstał dziś o 7.20 - za wcześnie...!
A jutro będę miała mega stresa, bo wieczorem mamy kulig i jedziemy z TŻtem choć na kilka godzin, Niunio zostaje z babcią. Boję się, bo on coś ostatnio butli nie chce, a wieczorem to w ogóle jest marudny, a babcia będzie musiała go uśpić na nockę. Kurczę, chyba nic się nie pobawię tylko będę przeżywać... A jak trzeba będzie jechać na sygnale to pół godziny drogi. No ale wypada mi tam być, bo jestem organizatorem.
|
|
|