2013-02-07, 18:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
Napisane przez Furry Sue
Zawsze można sobie zrobić widełki, np 70-150g białek (wiem, że to dość rozległe widełki  ale biorąc pod uwagę te normy - 1-2g białka - to tyle można przyjąć..) wiadomo, że nie będziemy się każdego dnia trzymać sztywno tych ilości.. raz sobie pozwolić na więcej węgli, raz więcej białka, oby w miarę kalorie się mieściły w limicie.. a przede wszystkim jednak zdrowy rozsądek, bo naprawdę można oszaleć  ja już staram się przechodzić na system mierzenia na oko, bo wyciągać wagę przy każdym posiłku to faktycznie lekka paranoja. Tym bardziej, że nie skupiam się wcale na tym ile tego faktycznie wychodzi objętościowo, żeby się nauczyć, tylko ważę, liczę i jem 
|
Ooo! Twój sposób najlepiej do mnie przemawia Wiadomo że nie zawsze uda się idealnie trzymać dietę, czasami jakiś posiłek wypadnie więc widełki chyba są najlepszym wyjściem. Ważne żeby nie schodzić poniżej tego 1g na kg masy ciała
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
Ogólnie To super czekamy na relację
W wolnej chwili mnie też możesz policzyć w ramach relaksu ciekawe czy takie same wyniki nam wyjdą
No i koniecznie podziel się z nami tymi newsami od koleżanki
|
|
|