2013-02-07, 18:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dziewczyny, pytałam na konslutacji /bo mi to cholerstwo wyskakuje dość czesto/ i Pan Doktor powiedział, że jest to przeciwskazanie. Dlatego zaliczyłam tą załamkę, ale...ale własnie rozmawiałam z Panem Doktorem i jest ok. Gdyby dzień wczęsniej przed zabiegiem znaczy sie wyskoczyła to problem ale tydzień przed to ok. Tylko zeby nic wiecej się nie pojawiło?!?!!
Lece z maksymalną dawką heviranu, maść hascovir i zaraz przetrzepię lodówkę, czosnek, cebula, cytryna, ocet a nawet soda. Podobno hamują rozwój opryszki wiec zdusze gnide żeby jej się rozmnażać nie zachciało...
Klauduś, wypoczywaj i przywieź nam trochę słońca, ciepła i pozytywnej energii!!!
Ninka, dziękuję za kciuki!
ps. to jak z tymi ryżowymi testami? oddają stan po op? większe mniejsze? kto robił łapka w góre? 
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
Cytat:
Napisane przez tonia87
opryszczka jest przeciwwskazaniem  chociaż... ja miałam operację jak miałam jeszcze strupek a opryszczka pojawiła mi się jakiś tydzień przed 
|
własnie tak Toniu, pan Doktor powiedział, ze będzie ok, tylko zeby więcej tego nie wyskoczyło...
|