Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-07, 20:36   #2013
Nisia4
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
Na forum parentingu to dziewczyny chodziki pokupowały a ja zareagowałam tak jak wy. Bo to akurat mi się wcale nie podoba, żeby takie 6 miesięczne dzieci w to wkładać. Ogólnie to nie jestem za klasycznymi chodzikami bo dzieci nie uczą się prawidłowych odruchów łapania równowagi i tam dopiero kręgosłupy się obciąża. Bo na 5 minut to maluchów w to się nie wkłada.
W zasadzie szukałam na allegro czegoś grającego dla małej, aby wydawało dźwięki po uderzeniu w klawisz. Znalazłam ten pchacz i na razie taką funkcję będzie pełnił: zabawki pozytywki.
My dostaliśmy pchacz na chrzciny o taki http://allegro.pl/interaktywny-vtech...009360618.html ale jest o tyle fajny, że ma ten grający panel zdejmowany i właśnie wyciągnęłam z pudła sam panel i Maja ma niezłą radochę, a i ja lubię tę melodyjkę i chodzę śpiewam "Halo, halo piesek dzwoni..." :P hehe