Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-08, 14:48   #2502
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez Pulcia_ Pokaż wiadomość
Nie łam się moim marzeniem też od wieków jest filologia angielska, praca np w biurze translatorycznym albo jako nauczycielka(ostatnio mama mojego ucznia powiedziała mi nawet , że się nadaję )
jednak wylądowałam na rachunkowości nie żałuję -jak zdam finanse będzie cool.
Jeszcze żyję nadzieją, że znajdę jakąś pracę, która mi umożliwi pójście na kurs językowy, poprawę matury i dostanie się na wymarzony kierunek.
Ja z reguły marzę o nauce języków obcych ale nie stać mnie na to.
Trochę żałuję , że nie prosiłam rodziców , żeby dali mi na szkołę ang u mojego nauczyciela z technikum (on dla swoich uczniów miał jakieś zniżki) ale nie chciałam ich prosić o pieniądze, nie umiem prosić o pieniądze.
Po prostu nie można się łamać chociaż wiem jakie to trudne ...
O matko, ja też nie lubię prosić o pieniądze... Mieliśmy krytyczną sytuację jak ja straciłam pracę no a mieszkanie trzeba spłacać. Źle się z tym czułam, ale kurde, każdemu może się powinąć noga! Ja tylko żałuję, że nie poszłam na kurs języka jakieś 10 lat temu, tylko się obudziłam przez trzydziestką :/

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
Ale co komu po ambicji, jak i tak nie może spełnić, zrealizować celów.
przygaś swoją ambicję i złap jakaś pracę, jak zarobisz, to wróć na studia.
po prostu trzeba w siebie wierzyć.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora