Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 17:33   #980
naciulatko
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Meea Pokaż wiadomość
W Zarze nowa kolekcja jest jak na razie tylko czarno-biała. Jakoś nie mogę się przekonać, bo zaraz wiosna i nowe kolekcje kojarzą mi się i nowymi ciekawymi kolorami, połączeniami itp.
A ja z kolei bardzo się cieszę, że teraz na każdym kroku spotykam czarno-białe ubrania Moim zdaniem można dodać jakiś kolorowy dodatek i już jest wiosennie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzisiaj czeka mnie dzień pełen nauki a wczoraj wieczorem pod wpływem chwili kliknęłam ten sweterek z załącznika - z pull & bear. Co o nim myślicie ?

Na stronie wcale mi się nie podoba, ale widziałam Twoja zdjęcie na wątku zarowym i bardzo fajnie w nim wyglądasz !
Mnie się podoba

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
W takim razie jutro się wybiorę do Mohito .

Hehe na pewno nowe, ale jeszcze nie wiem czy love. W każdym bądź razie tyle nie śmiałam i nie cieszyłam się od lat. Tylko nie wiem czy to nie za duże szaleństwo, bo ja jako stateczna i rozsądna osoba, od dawna nie pozwalałam sobie na tyle wariactwa.
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój znajomości Ja mam wrażenie, że nigdy w życiu się nie zakocham

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziś w H&M mierzyłam białą marynarkę i sama nie wiem co robić Załączam zdjęcia, na pierwszym poszłam spać . Ponadto widziałam ładną torbę (http://www.hm.com/pl/product/07121?article=07121-A) i baleriny, to już w ogóle masakra
Ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Boska ta torba!

Bierz, bo świetnie wyglądasz! Też widziałam te torby, bardzo fajne są.

Ja dziś wróciłam z nakrapianą koszulą z h&m (z kuponem 59 zł) i spódnicą z zary w zebrę. Rzeczy mało klasyczne na pierwszy rzut oka, ale będę je zestawiać z czernią i prostymi ubraniami.
Rewelacyjne zakupy

Dzisiaj byłam w Galerii Bałtyckiej, ale jedynym zakupem jakiego dokonałam była koszula jeansowa z Reserved dla mamy. Weszłam do Zary, ale nic nie wpadło mi w oko. Chociaż cały czas zastanawiam się nad spódnicą z załącznika.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4886043800_1_1_3.jpg (20,3 KB, 40 załadowań)
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora