2013-02-08, 17:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez Meea
W Zarze nowa kolekcja jest jak na razie tylko czarno-biała. Jakoś nie mogę się przekonać, bo zaraz wiosna i nowe kolekcje kojarzą mi się i nowymi ciekawymi kolorami, połączeniami itp.
|
A ja z kolei bardzo się cieszę, że teraz na każdym kroku spotykam czarno-białe ubrania Moim zdaniem można dodać jakiś kolorowy dodatek i już jest wiosennie 
Cytat:
Napisane przez caarolaaa
Dzień dobry 
Dzisiaj czeka mnie dzień pełen nauki  a wczoraj wieczorem pod wpływem chwili kliknęłam ten sweterek z załącznika - z pull & bear. Co o nim myślicie ?
Na stronie wcale mi się nie podoba, ale widziałam Twoja zdjęcie na wątku zarowym i bardzo fajnie w nim wyglądasz ! 
|
Mnie się podoba 
Cytat:
Napisane przez LadyI
W takim razie jutro się wybiorę do Mohito  .
Hehe na pewno nowe, ale jeszcze nie wiem czy love  . W każdym bądź razie tyle nie śmiałam i nie cieszyłam się od lat  . Tylko nie wiem czy to nie za duże szaleństwo, bo ja jako stateczna i rozsądna osoba, od dawna nie pozwalałam sobie na tyle wariactwa  .
|
Trzymam kciuki za pozytywny rozwój znajomości Ja mam wrażenie, że nigdy w życiu się nie zakocham 
Cytat:
Napisane przez carpaibex
|
Ślicznie wyglądasz 
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka
Boska ta torba!
Bierz, bo świetnie wyglądasz! Też widziałam te torby, bardzo fajne są.
Ja dziś wróciłam z nakrapianą koszulą z h&m (z kuponem 59 zł) i spódnicą z zary w zebrę. Rzeczy mało klasyczne na pierwszy rzut oka, ale będę je zestawiać z czernią i prostymi ubraniami. 
|
Rewelacyjne zakupy 
Dzisiaj byłam w Galerii Bałtyckiej, ale jedynym zakupem jakiego dokonałam była koszula jeansowa z Reserved dla mamy. Weszłam do Zary, ale nic nie wpadło mi w oko. Chociaż cały czas zastanawiam się nad spódnicą z załącznika.
|
|
|