2013-02-08, 21:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
|
"odpowiedni motyw w odpowiednim miejscu " he,he ....
mój tz jak zakładał jakieś śmieszne gatki - to kończyło sie na śmiechu i tylko na tym .......
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
jeszcze jeden telefon od chłopa i normalnie go zamorduję jak wróci. albo mu czegoś dosypię do tego forszmaku. jego życie kręci się tylko wokół jedzenia. w kółko tylko a co jadłam na śniadanie, a co będzie na obiad, a co na drugie bo forszmak to zupa  , a czy będzie coś na kolację, a czy kupić coś do jedzenia po drodze, a co chcemy żeby mama zrobiła na obiad w niedzielę, a czy może być to i to, itp, itd.. ileż można myśleć o jedzeniu? 
|
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Mój ostatnio stwierdził, że ja tylko zajmuję się dzieckiem i domem, a on do pracy chodzi... więc mu zrobiłam listę moich zajęć z jednego dnia i przypomniałam, że do tego jeszcze niedawno też chodziłam do pracy. To raptem zaczął się tłumaczyć, że tak tylko to TYLKO mu się powiedziało 
|

Cytat:
Napisane przez mooonis17
Cześć Dziewuszki
Z góry dziękuję za trzymanie kciuków  chyba pomogło bo wizyta była bardzo pozytywna 
Mały waży 1699 g  Spory klopsik jak na 29 tc4d 
|
Cytat:
Napisane przez klementyna1
A co do kolezanki to rodziła syna 60cm i 4600 naturalnie...mało sie nie wykończyła 2 razy miała przetaczaną krew i hemoglobine 6 po porodzie... Na szczęscie wszystko dobrze sie skonczyło, a drugi syn miał 3400 
|
jejku 
Cytat:
Napisane przez strippi
Kochane, nie piszę nic
bo muli mnie :/ mam też to drugie :/
mam nadzieję, że nie zaczyna mnie czyścić....
z Julią zaczęło jakoś 4 dni przed P.
|
Cytat:
Napisane przez Luna0
Nie chcę Cie drażnić, ale... mój tyyyyp 
|

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
 tak wiem wiem ... ale az mnie rozpiera ze taki Interes udalo mi sie uhandlowac dzis ... - och chyba nie bede mogla usnac z wrazenia 
|
Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco
U mnie dziś równo 37 skończone, od jutra 38...w związku z tym stresuję się że to już tuż tuż, w każdej chwili ałaaaaaaa
|
ufffff nadrobiłam -choć i tak chyba nie zacytowało wszystkiego .....
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
ahahah ....... no ale nie powiem za mlodu tez nie lubilam czytac .... ale raz pamietam ze dziewczyny mialy przeczytac ''klamczuche'' a chlopaki '' dywizjon 303'' -- no jakos moj typ mi nie podszedl i przeczytalam ''dywizjon'' i jakie moje zaskoczenie kiedy z testu dostalam 1 bo pytania byl z klamczuchy .. och pani nie udalo sie uprosic o przepytanie z ''meskiej ksiazki''
|
no nie ... zawsze padam jak czytam te Twoje "za młodu .." .
masz na myśli jak miałaś 5 lat ??? bo Ty TERAZ młoda dupa jesteś !!!!!!
|