Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-09, 07:17   #1435
LiwkaO
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Witam Laseczki w sobote! u mnie śnieg i mgła, że nic nie widać!

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

taaaa teraz moge stwierdzic ze zadna z WAS mnie nie pobije w ilosci ciuszkow !!!
dla niedowiarkow dolaczam zdjecie
no ale najbardziej ciesze sie z bujaczka i taka mata lezaca - edukacyjna
a cena tylko 2tys Nok chcieli .... wiec to NIC - sam taki bujaczek kosztuje tutaj ze 1200

taa mialam was nadrabiac .. ale ide segregowac !! ahaha pewnie w nocy bede pisala posty z cytatami :P
No Kasia dałaś czadu! czekamy na zdjęcia efektu końcowego!

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A mi położne kazały przeć w czasie porodu tak jak na wc. Jak mi nie szło, to one: to pani nie prze na wc. Ja że nie, bo od tego są hemoroidy I tak sobie zmysłowo gadałyśmy przy parciu.
U mnie dokładnie tak samo mówiły, że trzeba przeć jak na kupę

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki
Z góry dziękuję za trzymanie kciuków chyba pomogło bo wizyta była bardzo pozytywna
Mały waży 1699 g Spory klopsik jak na 29 tc4d

Także zaczynam się bać jak ja dam radę urodzić takie słoniątko
ale waga! naprawdę będzie duży chłop

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Laski laescie tempo narzuciły U mnie rano była koleżanka, teraz jestesmy u teściów i nie było kiedy pisa NAdrobiłam Was piate przez 10, moz ejutro dokłądniej poczytam.
A co do kolezanki to rodziła syna 60cm i 4600 naturalnie...mało sie nie wykończyła 2 razy miała przetaczaną krew i hemoglobine 6 po porodzie... Na szczęscie wszystko dobrze sie skonczyło, a drugi syn miał 3400
chyba bym zabiła lekarzy po porodzie, że nie zrobili cc!

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

Kochane, nie piszę nic
bo muli mnie :/ mam też to drugie :/
mam nadzieję, że nie zaczyna mnie czyścić....
z Julią zaczęło jakoś 4 dni przed P.
czyżby nadszedł czas Michałka?? trzymamy kciuki by przeszło bądź rozkręciło się na dobre i nie trzymało Cie w niepewności!

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
qrcze ,znowu muszę nadrabiać ..... staram się na bieżąco Was podczytywać w drodze ale net w tel.nie współpracował i nic napisać nie mogłam........
ja się pochwalę ,że dzisiaj przeszłam parę kilometrów bez kolki -nie wiem czy zapomniała,że musi mnie złapać czy co ?
byłam dziś z kubą calutki dzień na mieście potem po ninke do przedszkola i na angliku ,w domu dopiero przed 19 i co ?i nic ... zero zmęczenia ,boleści albo czegoś podobnego ......

Jesteś po prostu niezniszczalna!

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Witam.
za wszystkie rozpoczęte dziś tygodnie.
U mnie dziś równo 37 skończone, od jutra 38...w związku z tym stresuję się że to już tuż tuż, w każdej chwili ałaaaaaaa
Dziś byliśmy obejrzeć zdjęcia z naszej brzuszkowej sesji i sporo mi się spodobało. Ciężko było coś wybrać. Ale ostatecznie z 50 wybraliśmy połowę. Myślę że jak na brzuchowe foty to i tak dużo. W poniedziałek idę odebrać.

torba spakowana?

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

aaaaaaaaaaa i bym zapomniala

kolejny watek bedzie brzmial tak

'' MAMUSIE MARZEC i KWIECIEN 2013 cz VII - "Ciśnij dziołcha! Ciśnij!"

haha no chyba ten tekst będzie mi też towarzyszył w czasie porodu tak sobie wyobraziłam, że TŻ stoi albo ktoś z lekarzy, czy położnych i trzyma taką kartkę na patyku przedemną jak rodzę "Ciśnij dziołcha! Ciśnij!" myślę, że poszłoby szybciej

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki Pisze z lozeczka z tel Rodzice poszli spac, Tz tylko jedzcze jakiejs muzy slucha:/ Po wizycie w miare. Gucio przytyl 200g w 8 dni, wiec w sumie chyba niezle? Dlatego w sumie troche sie zdziwilam, ze gin jednak przypisala mi heparyne... mam sobie codziennie robic jeden zastrzyk. Powiedziala, ze maly moze jeszcze podgoni... No zobaczymy Dobranoc i nadrobie Was w niedziele
200 gram to idealnie a zastrzyki gdzie trzeba robić w pupkę?
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując