2007-03-14, 10:46
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Zapachy do wymianki... Gabriela, J'adore...
Witam. 
Próbowałam poszukać ofert przez wyszukiwarkę, ale albo nie jest to towar pożądany albo nikt go nie określił z nazwy. Dlatego pozwoliłam sobie założyć wątek...
Mam do zaoferowania korektor (wg KWC - pod oczy) Maquicomplet Lancome. Kolor z palety amerykańskiej - Light Buff. Do obejrzenia tutaj:
http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c...ers&vname=name&
Jest to amerykańska trójka z dziesięciostopniowej skali, więc naprawdę jasny beż. Bez odcienia różu czy brzoskwini. Niby miał być do średniej karnacji, a okazało się, że moja średnia, wcale nie opalona, wygląda jak miś panda z tym korektorem.
Opakowanie nie zniszczone, ubytek praktycznie żaden, bo użyłam dwa razy, pudełka brak, bo durna baba (czyli ja) wyrzuciła. Nie mam zwyczaju trzymać pudełek, ani rozdawać kosmetyków - ten jednak trochę kosztował i serce mnie boli, gdy stoi na półce i się starzeje.
Aha - korektor jest świeży, kupiony w lutym tego roku, dwa razy otwarty i użyty.
Osobiście polecam do cery normalnej lub tłustej, moja sucha skóra go nie polubiła.
Nie wiem na co chciałabym się wymienić... Najchętniej na róż z wyższej półki, może być nadpoczęty, kolor: brudny róż.
Inne kosmetyki też wchodzą w grę.
Odpowiem na wszystkie pytania. 
N I E A K T U A L N E
Czas edycji: 2007-05-28 o 11:55
Powód: zmiana towaru
|
|
|