czyli Endżi
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Zasuwałam do 4, kelnerowałam, pomagałam krewnemu, który organizował imprezę w knajpie. Zrobiłam to z dobrego serca (kasa przy okazji też ok), ale w trakcie nie mogłam się pozbyć stracha. Kurczę, trochę się nadźwigałam butelek i krzeseł, nad ranem nie mogłam się schylić z bólu pleców. Ale chyba nie ma co panikować, nie powinno się nic stać?
Rozbroiło mnie jak znajomi komplementowali mnie, że jestem taka szczupła, wypiękniałam, bla-bla-bla. Aż mi się paradoksalnie przykro zrobiło, bo wiem, że już lada moment będę wielorybem 
Cytat:
Napisane przez Katty_p13
Endżi - moja teściowa wprost nie znosiła dzieci  ale wnusio to był wyjątkiem od wyjątków  wiem, że i z Twoim odczuciem do niemowlaków będzie podobnie 
|
Pewnie tak.
Cytat:
Napisane przez ragutka
A ja powiem tak - super ! A musi być jeszcze bardzie super  !
Co do genetycznego materiału - to pomyśl, jak będzie dziewczynka to co chciałabyś takiej urody nie posłać dalej  .
Ja byłam chyba najmłodsza jak się mój starszy urodził, nie mieliśmy prawie nic, nadal nie mamy  .
Ale rodzina to szczęście największe i już !!
|
Jezu, jak będzie dziewczynka i z moim charakterkiem, to letko nie będzie Jak znajomi nas informowali, że będziemy mieć piękne dzieci, to chłop zawsze obracał to w żart, że na pewno wysokie 
Tak już z przyjaciółką żartowałyśmy, że oby dziewczynka nie miała nosa po tacie (u chłopca tam może być), niech lepiej zwinie pulę genów na świetne cycki ze strony jego żeńskiej części rodziny
Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco
Dag, cudowne wiesci, gratuluje 
wszystko bedzie dobrze, nie boj sie niczego, jakby co - masz wewontek pelen matek, bedziemy radzic
a najwazniejsze - masz kochajaca rodzine 
|
Mam zdanie na ten temat w kratkę. Raz jestem przerażona na śmierć, chcę się zamknąć w pokoju i już nie wyjść a raz mam takie nastawienie, że przecież jest ok. Może być nawet w ostatecznym rozrachunku fajnie. Przeważa pierwsze Ale kiedy chłop jest przy mnie, to mi lepiej. On aż promienieje przekonaniem, że jest ok - a nawet więcej Może w końcu uda mu się mnie przekonać 
We wtorek mam lekarza, chcemy zacząć od najcięższego poinformowania - moich rodziców. W środę albo w czwartek (w Walentynki, licząc na to, że przepełnieni atmosferą miłości będą bardziej skłonni okazać nam łaskę... )
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2
Dobry
Aniolku, Ty się cieszysz , a to już 3/4 sukcesu  Tylko się boisz, a to chyba normalne 
Zobaczysz, będziesz wspaniałą mamą 
Gratuluje 
|
Bardziej boję niż cieszę
Cytat:
Napisane przez mirra77
Daguś, co za wieści
Chyba podświadomie wiesz że będzie dobrze. w sumie masz idealną sytuację.. idealny moment
Gratuluję! 
|
No, Breaking News
Jezu, jestem rozdarta. Sytuacja sytuacją, ale nieco walczę z drobnomieszczaństwem. Wiadomo, że i na wesele i na dziecko na raz stać nas nie będzie A ja zawsze chciałam żeby facet najpierw sam dojrzał do myśli, że chce być ze mną do końca życia, a potomstwo to wisienka na torcie Z jednej strony już nie mam wątpliwości (tym bardziej teraz), że chłop "za nami" szaleje, ale z drugiej chciałabym formalności. Nigdy jednak nie wywieram presji, chcę żeby wyrosło w nim odpowiednie przekonanie.
Cytat:
Napisane przez tharoon
[
Aniele gratuluję  , będzie dobrze, dużo zdrowia życzę i lekko ściskam 
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez mskladaczek
Angel, gratulacje!
Ciąża takim wieku i w takiej sytuacji myśle ze jest super! 
|
Faktycznie, jeśli chodzi o wiek, to jest ok. Sytuację nieco bym poprawiła, ale nie może być idealnie.
|