2013-02-09, 13:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
hej, wpadłam na chwilę
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89
Wpadłam się pochwalić że dzisiejsze ważenie, pomimo @ i tego że czuję się nadęta niczym balon i ciężka jak piłka lekarska, okazało się dla mnie miłym zaskoczeniem  Schudłam kolejny kilogram, czyli łącznie już 6 kg 
Moja wymarzona sukienka staje się dla mnie coraz bardziej realna  Jeszcze 36 kg 
|
super! trzymaj tak dalej 
Cytat:
Napisane przez KaEs
A gdzie byście poleciły spędzić majówkę we dwoje? 
|
Mazury i Jura Krk-Cz
Cytat:
Napisane przez karoolecka
w Płocku  Myślałam nad małą wycieczką do Skansenu, ale to też takie oklepane.. chciałam mieć coś oryginalnego  może nam coś fotograf podpowie jak już się zdecydujemy na jakiegoś 
|
Ale przecież Wy macie fajny widok na miasto z drugiego brzegu, może tam? Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Chciałabym mieć plener w Bieszczadach albo na jakiejś dzikiej łące. 
Ja też robię poprawiny, ponieważ ok na 120 osób będę miała tylko 60 miejscowych. reszta będzie miała do przejechania 400-700km.
Któraś pytała o solarium. Bardzo łatwo przesadzić i wyglądać jak skwarka. Najlepiej przetestować teraz. Jak jesteście blade to myślę, że na początek dwa razy w tygodniu po 5 minut na próbę i zobaczcie jaki będzie efekt. Czy was nie uczuli. Sama nigdy nie przekraczam jednorazowo 10 minut bo też mam bardzo jasną karnację. Poza tym jestem świadoma jak to szkodzi skórze, więc korzystam z sol na prawdę rzadko.
Przed ślubem to chyba zacznę tak dwa tygodnie wcześniej i skończę parę dni przed, maksymalnie z 3 krótkie wizyty, ale nie wiem czy to nie będzie przesada. W razie co to mam kogo zapytać o radę.
Wiele dziewczyn mimo, że są spalone uważają, że są nadal blade Mam takie koleżanki, które chodzą dwa razy w tygodniu na 15-20 minut. ich obecny kolor skóry to pomarańczowy. Ważne też są lampy, bo jedne są lepsze inne gorsze... najlepiej samemu przetestować. Nie chcę odbiegać opalenizną od tż, który bardzo łatwo się opala ale tż nie chcę wyglądać jak spalona.
|
|
|