Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-09, 16:13   #152
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Zacytowałam kilka postów, kliknęłam w coś i straciłam wszystko co napisałam

rom4ntyczk4, Moim zdaniem Megido są świetni i warci ceny... Nie przeżyłabym perkusji z klawisza i syntezatorów, a tu jest też i klarnet, i akordeon- nawet na pile grają
Też zastanawialiśmy się na DJ-em, ale na DJa-ach się kompletnie nie znam, a moim zdaniem przy (dobrym) zespole jest lepsza, biesiadna atmosfera, tzn. mnie się bardziej taka opcja podoba.
Nie mam pojęcia ile biorą za 2-dniowe wesele, ale możesz skrobnąć do nich maila- szybko odpisują i są bardzo mili

Życzę powodzenia wszystkim zdającym egzaminy (wielocytowanie mi się ''zepsuło'')

A tak poza tym jestem w nastrojy bojowym
Przez brata Tż i %^%^&^* bratową.
Współczuje takiego szwagra:/ i jego żonki:/

Co do zespołu, miałam nadzieję, że może wiesz ile za dwudniowe (chyba mieszkasz bliżej bo ja do Lublina mam 300km) i napisałam do nich oczywiście maila no i cena mnie zabiła... 8,5tys... w tym tysiąc za transport, bo wiadomo, muszą wynająć kierowcę.

Na Dj'a jestem praktycznie zdecydowana...ale rodzice chyba bardzo chcą zespół, więc oni mają podjąć decyzję Oni płacą i jak się uprą i zapłacą to nie będę się gniewać Jak stwierdzą, że cena nie do przeskoczenia to będzie Dj i już

N0 ale grają rewelacyjnie...

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora