Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-09, 17:12   #4418
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez determined Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Opuściłam was na parę dni, a tu już tyle nadrabiania! Jesteście niesamowite!

Pragnę powiadomić, z wielką radością i zadowoleniem z siebie, że skończyłam 1 miesiąc! Uff! I będzie mi tęskno za tymi ćwiczeniami, bo chociaż z początku nienawidziłam Pure Cardio, ostatnio je pokochałam i będzie mi tęskno Tak samo jak za Plyo ! No ale coż! Trzeba lecieć do przodu, jutro rest, pojutrze zaczynam recovery week A potem maxy Nie mogę się doczekać

Muszę się też pochwalić, że w tym tygodniu zauważyłam niesamowitą poprawę kondycji! Wyobraźcie sobie, że jeszcze 2 tygodnie temu, na samą rozgrzewkę, musiałam przeznaczyć ok. 4 przerwy, takie parosekundowe. Natomiast ostatnie 4 treningi poleciałam z rozgrzewką tak, jak powinno być, czyli ZERO przerw, nawet malutkich Jestem taka dumna z siebie ! Z moją fatalną kondycją początkową, mogłam tylko pomarzyć o tym, żeby zrobić całą rozgrzewkę bez najmniejszej przerwy, a teraz udało mi się to zrobić ! Jestem cała w skowronkach

charlizeee widzę, że założyłaś klub Insanity, wyprzedziłaś mnie! Też o tym myślałam Bo chciałam się Wam pochwalić lepszą sylwetką. Tak mi się wydaje przynajmniej (zdjęcia przed Insanity i w 20 dniu Insanity ) A czemu ja nie dostałam zaproszenia ? Nie odzywałam się przez 4 dni i już sobie nie zasłużyłam ?

popolqa łer ar ju?! Mam nadzieję, że się nie poddałaś!
Przepraszam kochana już śle