Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-09, 18:21   #4564
Tallan
Zadomowienie

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziś cały dzień czytania
Ja poczytałam od rana. Kolejną książkę Alex Kavy. Wybrałam ją tylko dlatego, że miała duże, niemęczące litery a teraz się boję, że te masakryczne obrazy wrócą do mnie wraz z gorączką

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Ja się zabieram za "Osobliwy dom pani Peregrine"
Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Gratulacje!

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Skończyłam "Osobliwy do pani Peregrine" i podobał mi się tak średnio. Początek podobał mi się bardzo, a potem jakoś tak moje zainteresowanie znikało
Dużo o nim słyszałam i chciałam przeczytać bo wszyscy się zachwycają, a teraz zasiałaś we mnie ziarnko niepewności

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Sesja mnie wymęczyła, czas na trochę przyjemności

Sorry znowu za chwalenie się, ale no po prostu muszę sesja zaliczona i kolejny semestr bez drugich terminów
Egzamin, na który szłam w czwartek z gorączką został rozwalony na 5 babka chyba obniżyła próg

A ja dalej nie napisałam pracy

Wytwarza chyba jakieś fluidy wpływające na sprzęt elektroniczny. Mój komputer przygotowywał się dzisiaj do konfiguracji systemu przez 2 godziny, a uruchamiał przez kolejną. Pomogła mu dopiero brutalne wyłączeni przyciskiem i włączenie ponownie
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora