Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-09, 23:30   #238
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18

Cytat:
Napisane przez Groverka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła? Wczoraj zaczęło mnie boleć, miałam gorączkę i ogólnie okropnie się czułam. Wzięłam leki i rano było już ok, całkiem nieźle się czułam, jedynie bolały mnie trochę mięśnie i gardło bez zmian. W ciągu dnia wzięłam tabletki, wypiłam parę kubków herbaty z malinami i miodem, do tego robiłam płukanki solne i myślałam, że do wieczora ból się zmniejszy... A jest jeszcze gorzej Znowu mam temperaturę, nie wiem jak wysoką, ale wszystkim w mieszkaniu jest gorąco, a ja palców nie czuję, gardło to w ogóle jakaś masakra... Nie mam innych objawów typowych dla przeziębienia, kaszlu itp., nawet w sumie kataru nie mam aż takiego mocnego... Nie mogę iść do lekarza, muszę się uczyć, poza tym nawet nie wiem gdzie, bo jestem w mieście studenckim, a do jutra chciałabym, żeby już było ok, bo w poniedziałek i środę mam egzaminy A poza tym, może to być zapalenie gardła?
tantum verde