Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-10, 21:22   #736
antoinettee
Zadomowienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Czyli nie tylko w moim przedszkolu taką wołowinę dawali
My upychaliśmy w klocki lego ale takie xxl do budowania domów

Ale najlepiej wspominam gotowane jabłka, gruszki w budyniu
A najgorzej kaszę mannę z sosem malinowym ;(
A ja uwielbiam kaszę manną, dopiero zjadłam z jagodami ze słoika Maluchowi też smakowała, bo pofikał mi trochę

Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
Hej czy przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
Czytam Was od samego początku, ale nie udzielałam się - z różnych powodów. Najpierw bo miałam sam pęcherzyk i bałam się, że nie rozwinie się z niego zarodek i nie chciałam zapeszać udzielając się w wątku przyszłych mamuś. Potem bo pracowałam, a po pracy miałam siłę jedynie położyć się do łóżka i spać i tak mniej więcej do 4 miesiąca. Następnie okazało się, że tak śmigacie z postami, że jest już któryś z kolei wątek, a ja kompletnie nie w temacie więc zaczęłam nadrabiać od początku - i skończyłam nadrabianie całości dzisiaj
Od miesiąca jestem na l4 i mam wreszcie czas i jestem na bieżąco
Hejka Ja też nadrabiałam od początku, ale nie miałam aż tylu wątków

Dziewczyny boli mnie od południa z prawej strony blisko tego miejsca co jeszcze niedawno talię miałam. Znalazłam na necie, że to może być nerka. Jak leżę nie boli, ale jak chodzę, robię siku to takie ciągnięcie czuje. Czyżby i w tym miejscu były jakieś ścięgna? A może dzidzia tak leżała i mnie skopała? Tylko czy w 21 TC może tak skopać
Na szczęście jutro do ginekologa to może mnie oświeci.