Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-10, 22:36   #3786
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez hexe22 Pokaż wiadomość
To chociaż co do odcienia tego blondu i jego jasności dziewczyny podpowiedzcie, bo nigdy w życiu nie miałam jaśniejszych blondów niż teraz i nie mam pojęcia jak będę wyglądać przy swojej jasno-różowawej cerze.
Nie chcę by kolejną ksywką została "świnka piggi"
I jeszcze jaki jest wasz naturalny kolorek i o ile tonów udało wam się go rozjaśnić bez żółtka na głowie (i przy pomocy jakiej farbki najlepiej)
To ja tymbardziej nie pomogę, nie znam się na tym zupełnie Sama jestem w trakcie robienia dość ciemnego blondu i jaśniej nawet nie próbuję Jeśli nie wiesz jaki kolor pasowałby do Ciebie może warto iść do zaufanej fryzjerki żeby dobrała jakąś farbę do Twojego typu urody? A co do koloru farby to napewno musi być to farba popielata, skoro potrzebujesz zakryć te rudości, czyli z 1 po kropce (np. 8.1, 9.1), ale jaka to już nie podpowiem. Obstawiałabym tego loreala tylko nie wiem w jakim stopniu odrosty pokryje

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez dull Pokaż wiadomość
Sęk w tym, że już mam obydwa kolory. Kupione już jakiś czas temu... impulsywnie I tak sobie siedzą bo jedna za jasna a druga za bura
Chciałam iść na kompromis i je pomieszac Tylko nei wiem czy nie zrobie sobie jakiegoś kuku nie znając się na łaczeniu kolorów
Blog blond bunny się kłania http://blogblondbunny.blogspot.com/2...jak-aczyc.html

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora