Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-11, 11:17   #1139
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej
Ale masz fajnie z tym wyjazdem Też bym chętnie gdzieś wyskoczyła, ale czekam aż się troszkę ociepli W weekend zaczęliśmy powoli o wakacjach rozmawiać Jak na razie mamy wybrane dwa kierunki: Turcję i Grecję. Zobaczymy, jaki pomysł jeszcze się wykluje, ale ja bym chciała wakacjować się w Grecji Ale wyjazd planujemy dopiero na września, także muszę wyszukać jeszcze cosik fajnego w Polsce, żeby wyskoczyć na kilka dni
W planach filmowych mam wlasnie Django, Drogówkę, Wroga nr jeden, Niemożliwe, Poradnik Pozytywnego Myślenia, Nieulotne i Lincoln'a Hobbit okazał się stratą pieniędzy, ale kto by pomyślał, że będzie tak słaby.
Balu zazdroszczę Też bym sie pobawiła gdześ na sali, ale w tym roku przez sesję jakoś nie wyszło. Zostaje czekać na tegoroczne śluby
Wakacje na Riwierze Olimpijskiej wspominam bardzo dobrze, to był udany pobyt, ale Ateny bardzo mnie zawiodły
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora