2013-02-11, 15:55
|
|
Przyczajenie
|
troche dziwne pytanie:) co o tym myślicie?
witam.
pomyślałam żeby spytać kogoś obiektywnego o porade, a raczej opinię... bo ostatnio przyszedł mi do głowy pewien pomysł. pewnie pomyślicie że jestem głupia czy tam niedojrzała i z nudów robie głupoty... ale mimo wszystko chcę zapytać
no więc... jak myślicie, jaka jest szansa, że ktoś bardzo sławny, wielka gwiazda, ale nie z Polski, tylko z Wielkiej Brytanii (i uprzedzam nie jest to jedna z dzisiejszych podrzędnych gwiazdeczek), gitarzysta pewnego zespołu odpisze fanowi na e-maila? wiem że to dziwne, ale na angielskiej stronce poświęconej temu artyście znalazłam kilka listów które on dostawał od fanów a także im na nie odpowiadał. Był tam też jego adres e-mail... on podobno dość często odpisuje ludziom... i tak pomyślałam że do niego może napisze więc jak myślicie, czy jest JAKAKOLWIEK szansa, że po 1 mój mail w ogóle do niego dojdzie? proszę żebyście napisały co o tym wszystkim myślicie po prostu zawsze marzyłam żeby móc mieć jakikolwiek kontakt z tak wielkim człowiekiem, nigdy nie miałam i zapewne nie będę miała okazji zobaczyć go na żywo, co dopiero z nim porozmawiać... więc przynajmniej tyle... dziecinne, wiem aż troche mi głupio że zadaje takie pytanie, ale cóż... no więc myślicie że jest szansa że on to w ogóle przeczyta?
|
|
|