2013-02-11, 18:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201
Cytat:
Napisane przez Ag_nes
Hej 
ja właśnie "wróciłam" z zakupów na allegro  kupiłam przewijak i stelaż na wanienkę. Dzisiaj TZ zamówi meble dla małej, zaczyna się coś dziać 
|
jaka wanienke wybralas? anatomiczna? 
motylku pieeeekne ciuszki. udane lowy! truskawa! i spodnium! 
Cytat:
Napisane przez axella
jestem ubezpieczona z tytułu działalności gospodarcze, skad mam wytrzasnąć papierek potwierdzający to ubezpieczenie 
|
ja w zusie jak oddaje l4 to prosze o zaswiadczenie o ubezpieczeniu. musze wypelnic wniosek-prosbe i dostaje glupie to, bo co 3 tyg musze brac nowe :P
ale jak masz dzialalnosc to moze inaczej to rozwiazuja. dopytaj w zusie. teraz z e-WUSiem to moze nic nie potrzebujesz? mnie ten nowy wynalazek "nie puszcza", jestem zbyt skomplikowanym przypadkiem i ciagle "na czerwono", hehe.
mnie sie wydaje, ze post ciezarnych nie obowiazuje tak jak malych dzieci...znajomy ksiadz pewnie nakrzyczalby na mnie gdyby uslyszal, ze sobie odmawiam  
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------
Cytat:
Napisane przez nuna2
ja słodyczy w środę jeść nie będę ani spełniać swoich zachciewajek w stylu np,,mam ochotę na yyyyy... no nie wiem np chipsy". Zjem ser, pomidor, ogórek ale uważam , że np dzień bez kostki czekolady da sie wytrzymać
Najlepiej rozwiązać to weług własnego sumienia ale u nas ksiądz chyba czytał, że kobiety w ciązy nie obowiazuje ilosciowy. Co nie znaczy , że zjem 10 posiłków 
|
a jak dzidziusiowi sie bedzie chcialo tej czekoladki? albo chipsow? dzieci post nie obowiazuje, hehe.
|
|
|