Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moj facet chyba stracil zainteresowanie mna.. POMOCY !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-12, 23:49   #1
Eyeshadow__
Raczkowanie

GG do Eyeshadow__

Moj facet chyba stracil zainteresowanie mna.. POMOCY !

Hej dziewczyny....
Moze Wy mi jakos pomozecie, bo czuje juz sie zupelnie bezradna...
Jestem ze swoim facetem jakies 1,5 roku ja mam 22 lata, on 30.
Jestem atrakcyjna kobieta..On przystojnym facetem... Oboje jestesmy bardzo charyzmatyczni ...

Na poczatku wszystko bylo jak w bajce...wiadomo poczatki zawsze sa magiczne.

Od roku mieszakamy razem za granica... Nasze wspolne zycie wyglada tak jak sobie moglabym wymarzyc... urzadzanie mieszkania wspolne plany....

Gdyby nie jeden fakt....
Wydaje mi sie, ze przestalam pociagac mojego faceta...to straszne ale prawdziwe...

Rozmawialismy o tym nie raz....ale albo mnie zbywal i mowil ze przesadzam albo ze to normalne. Wychodzi na to, ze kochamy sie raz w tygodniu( zazwyczaj po imprezce i %%% ) albo raz na dwa tygodnie...

Poza tym zero.... I jest coraz gorzej...Nie wiem juz co robic...przytulam sie non stop do niego....jestem mila caly czas....probuje cos zadzialac ale skutecznie mnie zbywa...albo mowi ze chce spac....Chyba, ze powiem mu wprost, ze chce wtedy moge liczyc na cokolwiek.

Juz tak naprawde nie pamietam kiedy to on zainicjowal cokolwiek.....
Tak wiem to straszne...

Kocham go bardzo..i naprawde nie wyobrazam sobie rozstania... wize z nim plany...poza lozkiem czuje sie przy nim cudownie...

Inna kobiete raczej tez wykluczam w 90% dlatego, ze nie mialby na to czasu. Po pracy wraca zawsze do domu o tej samej porze...weekendy spedzamy razem...

Bardzo mnie to boli nie mam pojecia co sie dzieje i co robic...
Dziewczyny moze Wy cos pomozecie...

Pozdrawiam cieplutko *

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Probuje od czasu do czasu atakowac go tez w nocy..nad ranem...tez bezskutecznie....
Eyeshadow__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując