Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 09:03   #2308
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Siasia37 Pokaż wiadomość

A u mnie leci 30 tydzień. Byłam dziś na usg i wyszło że Matylda ma o 2 tygodnie za mały brzuszek w stosunku do reszty ciałka
Strasznie się martwie ale na szczęście w czwartek ide do gina i mam nadzieję, że się wyjaśni
a póki co siedzę i płacze jak gupia.... zjadłam porcję lodów, miche truskawek, marsa..... buuuuuuuuuuuu długa noc przede mną.....

obstawiam Stripi pytanie czy przed henną czy po
za brzuszek
będzie dobrze, musi być!!!

ja po hennie :d nie ma bata
zaraz uciekam robić obiad - schabowe mniam mniam, co by podjeść jeszcze przed porodem hahahaha
potem farbowanie swoich kudłów, wyobraźcie sobie jakie to będzie koszmarne... włosy mam prawie do pasa!
Jutro wizyta u gin i henna
No i piątek mogę rodzić

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Fajna, moim zdaniem bardzo pasuje
a łóżko to chyba fajna rzecz w tym pokoiku bo zawsze można posiedzieć/leżeć z dzidzią w jego pokoiku
no i zawsze alternatywa jak ktoś przyjedzie, to może przenocować

wow jaki Lachon z Ciebie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Strippi jesteś
jestem jestem
wczoraj koło 1:00 2 mocne skurcze i się skończyło
dziś na razie cisza, ale mnie mdli od rana :/ na razie nic nie jadłam

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Obudziłam się z ogromnym parciem na pęcherz (to nie był mały) tak mi się strasznie chciało siku że jak biegłam (dosłownie) do łazienki to patrzyłam czy już nie sikam pod siebie i mało nie płakałam z bólu... tak mnie strasznie to bolało.... nie wiem czy to zapalenie .... nie sikam duzo ale też nie po kropelce.... tak myśle że może mały tam leżał całą noc ??? Jezu tak mnie bolało jak sikałam że myslałam że urodze zaraz !!!! zobaczymy jak będzie w dzień. Dziewczyny czy można coś brać jak się pęcherz przeziębi ??? Załamka ....
oj kochana, ja też tak mam i to nie przeziębienie, tylko dzidzia tak napiera... ja w nocy wstaję co godzinę i też mam taki ból, że ledwo biegnę
jak coś kup sobie Furaginę, można w ciąży
i łykaj wit c - zakwasza

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
przełóż lepiej przełóż, najlepiej na dziś..
dziś nieee :d dziś akcja - farbuję sobie włosy

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
no no leci, leci - ehh a gdzie strippi ? ktoś rodzi, bo tak jakoś nudno
ja jeszcze nie zrobiłam swojej zaplanowanej listy

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Strippi! Henna! Właśnie... nie mogłam się zorientować co jest nie tak z moją twarzą
ja jutro idę