Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-13, 11:39   #3013
Sola1
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Co do królika - opatrzność czuwała, że w sobotę tż mnie zmienił przy małej i skoczyłam sobie na chwilę odsapnąć do domu i odkryłam, że nie ma co pić. Nie wiem czy do mojego powrotu by dotrwał... Kiedyś jak ja go zaniedbałam niechcący to pił wodę skapującą z prania, szczwana bestia

Cytat:
Napisane przez villemi Pokaż wiadomość
wizyte u chirurga mamy przełożoną na środę za tydzień, więc przyjechalismy do tesciow na wies, pewnie zostaniemy tu do niedzieli, w miedzyczasie odzwiedzimy tez moja mama ktora mieszka niedaleko

Czaruś po zjedzeniu cycka + 90ml mm+ cycek + 30ml mm w koncu zasnal, taki z niego glodomor, ze nie wiem

tak w ogole to zawsze jak tu przyjezdzamy to w dzien ogarnia go taka spiaczka jakby nie nasze dziecko, w domu spi bardzo malo w dzien
moze to te wiejskie powietrze?

moje dziecko wlasnie sie zasmialo przez sen, slodki jest
To wypoczywajcie

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
Zdecydowany chłopak, nie ma co

A, właśnie! Przypomniało mi się, że jak Was wczoraj nadrabiałam to rzucił mi się w oko temat okresu... Kurde ja dostałam w szpitalu czegoś a la okres ale do końca nie jestem pewna. Karmię cyckiem na żądanie średnio co 2h. w dzień... plamienie skończyło mi się już jakiś czas temu, wkładki niemal czyste a tu bęc krew. I nawet nogi mnie bolały jak na okres zazwyczaj. Tylko że objętościowo tego było zdecydowanie za mało jak na okres. Ale za dużo jak na samą wkładkę. No i teraz sama nie wiem
Nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość

jesteś pewna że nogi ciekawe....

Ale mi też tak promieniuje ból na nogi. Może to nie jest ból jak po uderzeniu młotkiem, ale takie specyficzne uczucie.

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
Mamy ten wózek i spacerówka jest montowana tylko tyłem.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość

Ojej, to skąd wiadomo, że dziecko jest chore
Z tego co wiem to jak jest juz takie konkretne zapalenie płuc to człowiek jest bardzo słaby.

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość

No właśnie...
Prowadzę kampanię antyFB. Wpadam tam od czasu do czasu i pracuję postami nad ich wyrzutami sumienia, że nas opuściły i w ogóle

Cytat:

hipermarket budowlany z trójkątem w logo
Skomplikowane zadanie nam tu zadałaś.

zgaduję, tzw liroj jak to niektórzy mówią

Cytat:
karmienie nocne podobno ma decydujący wpływ na niemienie okresu. Ale to wszystko jest indywidualne. Nawet na forum mamy egzemplarze, które dostały @ mimo nocnych karmień Nie pamiętam która to dziewuszka
Ja odciągam ostatni raz koło 22 ej i póki co nie mam okresu. Chyba, że to już menopauza

Cytat:
niet. Jeno przodem do kierunku jazdy. Moja siostra ma ten wózek, więc pozwoliłam sobie odpowiedzieć
Dzięki

Bo wiecie pisałam na fb. Mam teraz wózek, który dostałam od znajomych i generalnie jeździ. Ale mam też quinny zappa, którego używam póki co do fotelika ( już się nie mogę doczekać aż młoda będzie mogła siedzieć w siedzisku spacerówki) i jest on genialny na wyjścia do galerii, stelaż sobie jest w samochodzie i zajmuje mało miejsca. Generalnie koło domu też się sprawdza, bo mam dużo alejek. Jest mega zwrotny i prowadzi się go dosłownie jednym palcem.

Ale nie jest to wózek na śniegi i trudne tereny. To znaczy po takim świeżym to spoko daje radę, ale jak już jest taki twardy to nie bardzo. Ten drugi wózek w porównaniu do zappa prowadzi się jak czołg - to znaczy jedzie, ale jest to niebo a ziemia.
I się zastanawiam czy nie kupić takiego bardziej terenowego wózka - tylko wersję spacerową do lasu, czy na zimę, który prowadzi się lekko. Bo podobno taki wózek używa znacznie dłużej niż gondolę.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
a my dziś 2 miesiące kończymy tzn Adaś

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

A moja dziś kończy 11 tygodni. W ogole tak fajnie wyszło - w środy liczyłam kolejne tygodnie ciąży i w środę się urodziła.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora