2013-02-13, 11:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
Co do królika - opatrzność czuwała, że w sobotę tż mnie zmienił przy małej i skoczyłam sobie na chwilę odsapnąć do domu i odkryłam, że nie ma co pić. Nie wiem czy do mojego powrotu by dotrwał... Kiedyś jak ja go zaniedbałam niechcący to pił wodę skapującą z prania, szczwana bestia 
|

Cytat:
Napisane przez villemi
wizyte u chirurga mamy przełożoną na środę za tydzień, więc przyjechalismy do tesciow na wies, pewnie zostaniemy tu do niedzieli, w miedzyczasie odzwiedzimy tez moja mama ktora mieszka niedaleko
Czaruś po zjedzeniu cycka + 90ml mm+ cycek + 30ml mm w koncu zasnal, taki z niego glodomor, ze nie wiem
tak w ogole to zawsze jak tu przyjezdzamy to w dzien ogarnia go taka spiaczka jakby nie nasze dziecko, w domu spi bardzo malo w dzien
moze to te wiejskie powietrze?
moje dziecko wlasnie sie zasmialo przez sen, slodki jest 
|
To wypoczywajcie 
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
Zdecydowany chłopak, nie ma co
A, właśnie! Przypomniało mi się, że jak Was wczoraj nadrabiałam to rzucił mi się w oko temat okresu... Kurde ja dostałam w szpitalu czegoś a la okres ale do końca nie jestem pewna. Karmię cyckiem na żądanie średnio co 2h. w dzień... plamienie skończyło mi się już jakiś czas temu, wkładki niemal czyste a tu bęc krew. I nawet nogi mnie bolały jak na okres zazwyczaj. Tylko że objętościowo tego było zdecydowanie za mało jak na okres. Ale za dużo jak na samą wkładkę. No i teraz sama nie wiem 
|
Nie mam pojęcia 
Cytat:
Napisane przez Ma_majka
 jesteś pewna że nogi  ciekawe....
|

Ale mi też tak promieniuje ból na nogi. Może to nie jest ból jak po uderzeniu młotkiem, ale takie specyficzne uczucie.
Cytat:
Napisane przez nini_b
Mamy ten wózek i spacerówka jest montowana tylko tyłem.
|
Dzięki 
Cytat:
Napisane przez nini_b
Ojej, to skąd wiadomo, że dziecko jest chore 
|
Z tego co wiem to jak jest juz takie konkretne zapalenie płuc to człowiek jest bardzo słaby.
Cytat:
Napisane przez jagnna
No właśnie...
Prowadzę kampanię antyFB. Wpadam tam od czasu do czasu i pracuję postami nad ich wyrzutami sumienia, że nas opuściły i w ogóle 
|

Cytat:
Napisane przez jagnna
hipermarket budowlany z trójkątem w logo
|
Skomplikowane zadanie nam tu zadałaś.
zgaduję, tzw liroj jak to niektórzy mówią 
Cytat:
Napisane przez jagnna
karmienie nocne podobno ma decydujący wpływ na niemienie okresu. Ale to wszystko jest indywidualne. Nawet na forum mamy egzemplarze, które dostały @ mimo nocnych karmień  Nie pamiętam która to dziewuszka 
|
Ja odciągam ostatni raz koło 22 ej i póki co nie mam okresu. Chyba, że to już menopauza 
Cytat:
Napisane przez jagnna
niet. Jeno przodem do kierunku jazdy. Moja siostra ma ten wózek, więc pozwoliłam sobie odpowiedzieć 
|
Dzięki 
Bo wiecie pisałam na fb. Mam teraz wózek, który dostałam od znajomych i generalnie jeździ. Ale mam też quinny zappa, którego używam póki co do fotelika ( już się nie mogę doczekać aż młoda będzie mogła siedzieć w siedzisku spacerówki) i jest on genialny na wyjścia do galerii, stelaż sobie jest w samochodzie i zajmuje mało miejsca. Generalnie koło domu też się sprawdza, bo mam dużo alejek. Jest mega zwrotny i prowadzi się go dosłownie jednym palcem.
Ale nie jest to wózek na śniegi i trudne tereny. To znaczy po takim świeżym to spoko daje radę, ale jak już jest taki twardy to nie bardzo. Ten drugi wózek w porównaniu do zappa prowadzi się jak czołg - to znaczy jedzie, ale jest to niebo a ziemia.
I się zastanawiam czy nie kupić takiego bardziej terenowego wózka - tylko wersję spacerową do lasu, czy na zimę, który prowadzi się lekko. Bo podobno taki wózek używa znacznie dłużej niż gondolę.
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
Cytat:
Napisane przez Ma_majka
a my dziś 2 miesiące kończymy   tzn Adaś 
|

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------
A moja dziś kończy 11 tygodni. W ogole tak fajnie wyszło - w środy liczyłam kolejne tygodnie ciąży i w środę się urodziła.
|
|
|