2013-02-14, 05:45
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Wróciłam! Tylko Was zostawić na parę dni a tu porody, kłótnie, ostrzeżenia... no i milion stron do nadrobienia 
przede wszystkim:
Liwka i Aga ogromne gratulacje!   strasznie się cieszę  
ależ dostarczyłyście emocji na wątek cały czas mam wypieki na twarzy jeszcze nie doszłam do relacji Agi ale obyśmy wszystkie miały taki ekspresowy poród jak Liwka 
ok doczytałam, że Aga urodziłą w godzinę
wiedziałam, ze nasz wątek jest wyjątkowy, zobaczycie wszystkie tak będziemy miały i wszystkie urodzimy takie cudowne dzieciaczki płakać mi się chce z radości 
jak się nagle wszystkie popakowały 
a ja się dalej boję, że wywołam wilka z lasu nie mogę urodzić w tym tygodniu choć czuję, że zbliża to się wielkimi krokami 
---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ----------
Cytat:
Napisane przez mooonis17
A dziś przyszedł komplecik do łóżeczka
Oto i on 
|
zamówiłam taką samą pościel tylko beżową jak jakość? bo do mnie jeszcze idzie 
widziałam zdjęcia naszych Dziewczynek  cudne są 
i powiem Wam jedno, jakoś przestało mi zależeć na rocznym macierzyńskim itd napiszę te głupie egzaminy w weekend, spakuję się, ogarnę mieszkanie, poczekam do środy żeby mieć skończone 37 tygodni i rodzę chcę już mieć swojego synka przy sobie
o kurcze, a my jeszcze wózka nie mamy no może trochę przesadziłam z tą następną srodą, potrzebuje jeszcze tygodnia. Oby mały się posłuchał i nie wyskoczył wcześniej
Czas edycji: 2013-02-14 o 05:49
|
|
|