Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne przywiązanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-14, 14:18   #26
_Mala_Czarna_
Raczkowanie

Dot.: Dziwne przywiązanie...

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Ja tylko w szoku jestem, ze tak szybko masz ochote na romanse, bo mnie sie nadal niwiele chce przez opieka nad niemowlakiem
Hej no moja niunia ma juz 8 miesiecy, jest bardzo grzeczna i "daje mi zyc" nie czuje sie zmeczona. Staram sie dbac o siebie i wypoczywam kiedy to tylko mozliwe stad tez moj zapal entuzjazm

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Valentina30 Pokaż wiadomość
Aha, że w sensie wyznanie walentynkowe?
Chyba nie jestem dobra w te klocki, wypadłam z rytmu...
Poza tym rozumiem, jakby to była normalna sytuacja, a ta mi się wydaje delikatnie mówiąc "inna", choć może własnie jej nie rozumiem. Sama nie wiem.

No ale skoro tu jestem i już mam coś mądrego napisać, doradzić, to może na razie zapytaj co u niego, tak niezobowiązująco i wybierz inny termin niż 14 lutego bo to się od razu kojarzy z miłością, żebyś dziewczyno drastycznego kosza nie dostała, bo masz chyba inne problemy na głowie, dziecko, a nie romanse-No tak mi się wydaje.
Napisalam do niego dzis rano wiem ze ma dyzur wiec pewnie dopiero odpisze wieczorem... Napisalam kim jestem i czy mnie pamieta masakra

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Valentina30 Pokaż wiadomość
żebyś dziewczyno drastycznego kosza nie dostała, bo masz chyba inne problemy na głowie, dziecko, a nie romanse-No tak mi się wydaje.
Jestem przygotowana na odmowe, licze sie z tym, ze moge dostac kosza. Nie bedzie to dla mnie zaden problem. Dziecko takze nie jest problemem w zadnym wypadku. A czy bycie mama ogranicza do siedzenia w domu i tylko w domu? Nie. Przeciez to zaden grzech troche poflirtowac
_Mala_Czarna_ jest offline Zgłoś do moderatora