Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez gawisz
Witajcie, przeglądam i szukam, czytam i wiercę sobie w głowie wielką dziurę o kształcie anatomicznym 
Po latach uciekania od słowa >piersi< odwracania wzroku przy witrynach sklepów z bielizną, pocenia się w gąbczastych stanikach i spania z mężem w koszulce doszłam do wniosku, że skoro Bóg się delikatnie pomylił to może sama sobie pomogę i wreszcie wyleczę się z kompleksów chłopięcej klatki piersiowej. Jakimś cudem wykarmiłam dwójkę małych ssaków więc moje naturalne >rodzynki< spełniły swoje powołanie a teraz czas najwyższy by ich właścicielka spełniła swoje marzenie  .
Byłam na konsultacji u dr S**** (Bielsko-Biała) i stało się.. czekam na swoje piersi. Mentor - szerokie na 12 cm, z dużą projekcją i 390ml wagą. Mierzyłam mniejsze - 330ml i przy moich 75cm pod biustem to wyszło średnie C 92 cm w biuście. Wzięłam większe. Czy dobrze?? Z tego co czytam to chyba spory implant... co z tego będzie skoro wyjściówka jest płaska i luźna? Weszłam na stronę A*** M** z Krakowa i trochę mnie tam wystraszyli - duży implant duże ryzyko... Może są tu posiadaczki takich rozmiarów? Nie chcę wielkich piersi, pełne C to moje oczekiwanie...
|
w tych kwestiach to i tak zdajesz się na lekarza, wiadomo że nasze praeferencje są istotne ale jeśli masz np. dużo luźnej skóry to musi być większy implant, żeby ją ładnie wypełnić. Jeśli tkanka jest zbita, nieporozciągana to można mały implant. Jaki masz wzrost, wage? Ja mam implanty różne tak jak w podpisie a staniki sportowe D a staniki z fiszbinami 70 E i F