Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze drobne przyjemności
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-05-23, 09:08   #8
sarenka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze drobne przyjemności

Świetny temat...

Uwielbiam przygotować sobie "coś smacznego" do picia w "czymś ładnym".. Kawa z cynamonem i pianką w ładnej niebieskiej filiżance albo herbata earl grey w metalowym kubeczku, wino w zgrabnym kieliszku.. W każdym razie nie tylko na dany napój mam ochotę.. a na dany napój w danej "szklance"..

Lubię się wwąchiwać w przeróżne zapachy.. Olejek z kominka, kadzidełko, balsam na ręce, perfumy we włosach, kawa [nie muszę jej pić ], ubrania pachnące płynem do płukania ..

Balkon.. i kwiatki na nim.. w niebieskich i białych doniczkach.. Krzesło, książka, filiżanka herbaty..

Jedzenie. Smak, "kształt", zapach, nowe doznania. Zawsze jako jedyna na grupowych wyjazdach nie marudzę "a ja nie zjem koperku, a ja nie lubię oliwek".. Lubię wszystko [prócz tłustego mięsa i "dziwnych" części organizmu zwierząt jak nerki, ozorki, móżdżek - nie mogę się przekonać]. Lubię "gazetki" kulinarne opatrzone zdjęciami, bo trochę inne wykonanie daje całkiem inny smak.. Kocham przyprawy - niemalże co tydzień kupuję zapas pieprz, kardamon, gałka muszkatołowa, zioła prowansalskie, curry, bazylia, oregano..

Lubię spać z mężem [spać w sensie dosłownym nie mam zamiaru wywlekać w tym wątku pikantnych szczegółów ] - "na łyżeczkę", cudowna sprawa. Nie ma trosk, problemów, obowiązków.. Tylko ja i jego kochane ciepłe ciało.

Lubię oglądać "moje filmy". Na przykład "Amelię"

WESOŁYCH ŚWIĄT!

Edytowane przez sarenka
Czas edycji: 2005-05-23 o 09:21
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując