Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 14:42   #2708
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
No nie tak w ciemno, bo mój w 31tc miał 2,5kg lekarz na początku też mówił że może się mylić USG ale po zbadaniu mnie ręcznie stwierdził że dzidziuś faktycznie duży tak na 2,5kg a patrzeć na to że teraz podobno najwięcej przybiera to... strach się bać
No i jeśli miałoby to jakieś znaczenie ja miałam 4kg/60cm
No właśnie ma Twój rozmiar znaczenie, bo właśnie Mamy masa urodzeniowa jest poniekąd dziedziczna właśnie. Mój miał właśnie 2195 w 32..czyli właśnie coś pod 4 kg wychodzi też no ale ja też pod 4 kg byłam, a jeszcze chłopiec to niby od razu większy z założenia.. za 1,5 tyg kolejne usg i zobaczymy..

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Laktację utrzymałam do końca karmienia tj. 18 miesięcy. A w momencie zajścia w ciążę dalej przy naciśnięciu brodawki, pojawiało się mleko.
No naprawdę jestem pod wrażeniem. Zwłaszcza że jak rozumiem Ty normalnie do pracy wróciłaś po pół roku ? A co tego zarażania i innych wiadomo, wszystko wyjdzie w praniu, co tam dziecko będzie chciało, napisałam to żeby ktoś wiedział że jest taka opcja.