2007-03-15, 16:14
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Tusz "Volume Shocking" Loreal...
Hej, nie napiszę tu jakiejś masy rzeczy do wymiany, bo narazie tylu nie mam. Ale mam pytanie. Może ktoś chciałby sie wymienić na
- Tusz "Volume Shocking" Loreal, czarny, użyty tylko 1 raz - dla sprawdzenia . Intensywna czerń nadaje oku niepowtarzalne spojrzenie, nie skleja rzęs, wyjątkowo trwały, gigantycznie pogrubia (nieaktualne)
- Perfumy B.U. niebieskie Icy - nieużywane, w ładnym pudełeczku świeży, lodowy zapach (nieaktualne)
- Dezodorant B.U. niebieski Icy - także nieużywany, zapach taki sam 
-Szybko działający żel punktowy na pryszcze Cean&Clear "Quick clear" - użyty tylko 5 razy (pamaga szybko pozbyć się krostek, działa bardzo szybko; antybakteryjny)
MAŁA DOKŁADKA 
- Cień Sensique Trendy Colour - 3 odcienie różnej zieleni + biały, każdy minimalnie maźnięty,
- Cień Sensique Trendy Colour - 3 odcienie różnej szarości + biały, na środku niewielkie wgłębienie, każdy minimalnie maźnięty,
- Błyszczyk Wibo Juicy Kiss - lekko różowy, nadaje ustom miękkość, wzbogacone witaminą A pięknie smakują , pachną i się błyszczą, nieużywany,
- Tusz czarny Bell z serii Natural Look - pogrubia i jednocześnie wydłuża rzęsy po same końce, nadaje efekt naturalny, 2 razy wypróbowany,
- Eye-liner biały - nie wiem, z jakiej firmy, w każdym razie ładny bielutki kolor z mieniącymi się drobinkami, użyty 3 - 4 razy,
Edytowane przez immortal_20
Czas edycji: 2007-03-16 o 22:42
|
|
|