2013-02-14, 16:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
nadalka
Oj szkoda, że nie ma u nas takich seksownych Nigeryjczyków...
Jak doktor Tunde 
Właśnie zrobiłam ciasteczka maślane z dżemem dla rodzinki, bo obiecałam, że będą mieć coś dziś do kawy Pieką się. Przy "kleceniu" ich zjadłam 3 łyżeczki dżemu brzoskwiniowego, uznalam to w ramach podwieczorku
I wliczę w kalorie (czaicie, że 3 łyżeczki dżemu to prawie 30 g węgli? )
Jakby co ja ciasteczko zjem jedno albo wcale Muszę spróbować czy dobre, żeby się nie potruli, bo dawno ich nie robilam 
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------
Cytat:
Napisane przez anuszka21
Ja tam w ogóle nie jestem za antykoncepcją xD jak koles chce to niech zakłada gume na instrument xD na pewno bym sie niczym nie faszerowala dla jakiegos fagasa ;p i nigdy tego nie robiłam
co do filmu, to nie uwzacie go za mega fikcyjny? ;p mi sie momentami smiac chcialo, jak sypał tymi tanimi komplementami. W zyciu realnym raczej niespotykane ;pp ale bardzo pozytywny filmik. Posmialam sie troche
sagapo, kiedy test robisz? Ile Twoja mała juz ma? Jak sie czujesz? Moze idz zrob beta hcg, odrazu ciaze wykrywa.
|
Pokaż mi naprawdę realny film
Poza tym czasem te "tanie" komplementy najwięcej znaczą. Lepiej prosto z serducha walnąć i prostolinijnie niż jakimiś wyszukanymi słowami, które laska musi w googlach sprawdzać
|
|
|