2013-02-14, 17:27
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez Saba08
Przy okrągłych też nie wolno podnosić rąk. Każdy lekarz inaczej mówi jak długo - więc należy słuchać zaleceń swojego lekarza  Nie jest ważny rodzaj implantu - tu chodzi o mięsień.
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------
Wprawdzie nie do mnie pytanie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Pasy można mieć zapięte, nawet trzeba  Tylko sobie ręką trzymasz, żeby piersi nie uciskały.
|
dziękuję, a widzisz jakie to proste
ja to jeszcze tak myślałam żeby ten pas sobie ułożyć pod piersiami zeby w razie hamowania, zacisnął sie na brzuchu a nie na cycuszkach ...
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------
Cytat:
Napisane przez unsafe_girl
Wiadomo, włosy ułożone muszą być
Wracałam jako pasażer, niemiło było tylko na dziurach, całą drogę się wierciłam bo jednak plecy dokuczały. Pasów nie miałam zapietych, coś mi się obiło o uszy, że można w klinice poprosić o zaświadczenie, że jest się po operacji i nie można mieć zapiętych pasów, ale też nie wiem, czy faktycznie tak jest. A facet jechał ze mną jak z jajkiem 
|
A widzisz, ja sie często wkurzam że ktoś jedzie jak sierota, wolno i w ogóle a teraz bede bardziej wyrozumiała bo może tam jakaś świeża cycolinka jedzie? 
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------
Dziewczyny, Normalnie włąsnie miałam tam leżeć i własnie miał mi Pan doktor montować cycuchy... głupia ja jestem że norlamnie szok...
ale nie nie
to nie miał być mój dzień, wywaliło mi opryszczkę... w nosie, serio (takie przyjemnosci to tylko dla mnie )...
także i tak Pan doktor nie zgodziłby sie na operacje dzisiaj...
Ale powiem Wam coś jesczze, od dzisiaj uprawiam pozytywne myślenie, wizualizację jak wszystko dobrze sie układa i jakie piękne mma cycuchy po... o bosze, mówie Wam...
A Krystell już odpoczywa po nieprzespanej nocy i śnią jej się jej nowe cycuchy 
a ja ide trochę ogarnac chatę bo przez te cycki to tu jeden wielki syf...
Zapomniałam Wam życzyć Wszystkiego dobrego z okazji Walentynek dużo miłosci Wam życzę
Czas edycji: 2013-02-14 o 17:29
|
|
|