Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-14, 17:27   #1154
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Przy okrągłych też nie wolno podnosić rąk. Każdy lekarz inaczej mówi jak długo - więc należy słuchać zaleceń swojego lekarza Nie jest ważny rodzaj implantu - tu chodzi o mięsień.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Wprawdzie nie do mnie pytanie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Pasy można mieć zapięte, nawet trzeba Tylko sobie ręką trzymasz, żeby piersi nie uciskały.
dziękuję, a widzisz jakie to proste
ja to jeszcze tak myślałam żeby ten pas sobie ułożyć pod piersiami zeby w razie hamowania, zacisnął sie na brzuchu a nie na cycuszkach ...

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Wiadomo, włosy ułożone muszą być

Wracałam jako pasażer, niemiło było tylko na dziurach, całą drogę się wierciłam bo jednak plecy dokuczały. Pasów nie miałam zapietych, coś mi się obiło o uszy, że można w klinice poprosić o zaświadczenie, że jest się po operacji i nie można mieć zapiętych pasów, ale też nie wiem, czy faktycznie tak jest. A facet jechał ze mną jak z jajkiem
A widzisz, ja sie często wkurzam że ktoś jedzie jak sierota, wolno i w ogóle a teraz bede bardziej wyrozumiała bo może tam jakaś świeża cycolinka jedzie?

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Dziewczyny, Normalnie włąsnie miałam tam leżeć i własnie miał mi Pan doktor montować cycuchy... głupia ja jestem że norlamnie szok...
ale nie nie
to nie miał być mój dzień, wywaliło mi opryszczkę... w nosie, serio (takie przyjemnosci to tylko dla mnie )...
także i tak Pan doktor nie zgodziłby sie na operacje dzisiaj...

Ale powiem Wam coś jesczze, od dzisiaj uprawiam pozytywne myślenie, wizualizację jak wszystko dobrze sie układa i jakie piękne mma cycuchy po... o bosze, mówie Wam...

A Krystell już odpoczywa po nieprzespanej nocy i śnią jej się jej nowe cycuchy

a ja ide trochę ogarnac chatę bo przez te cycki to tu jeden wielki syf...

Zapomniałam Wam życzyć Wszystkiego dobrego z okazji Walentynek dużo miłosci Wam życzę

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-02-14 o 17:29
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora