Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-14, 17:36   #3139
Choji
Zakorzenienie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
nie niestety nie podał wymogów rozmiarowych
Anecka mi tylko ketonal pomaga
pojawiła się w końcu jakaś sensowna oferta...troche dziwne bo wymagania...praktycznie zeroweno ale wysłałam.
ja swojego czasu zażywałam ketonal- potem zeszłam do ibupromu max i picia mięty, teraz jak zażyję jakąś zwykłą przeciwbólową to jedynie w pierwszy dzień. Ale dalej podczas @ piję miętę. Mi akurat pomaga.
Co do przeciwbólowych to niestety ale organizm się do nich przyzwyczaja i potrzebuje coraz mocniejszych i coraz mocniejszych...

Może warto próbować zejścia z mocnych tabletek na słabsze plus picie herbat ziołowych? Właściwości łagodzące z tego co pamiętam ma też pokrzywa

Cytat:
Napisane przez ziuta00 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Dawno nie piałam bo nic się nie zmieniało, a ja miałam fatalny nastrój i nie chciałam tutaj smęcić.
Dopiero w zeszłym tygodniu się ruszyło miałam trzy rozmowy i o dziwo związane ze studiami. Dzisiaj rano tez miałam rozmowę, z ogłoszenia wywnioskowałam, że to praca magazyniera/kompletowanie zamówień w sklepie internetowym także w mojej branży. Na rozmowie byłam w szoku, praca w biurze, odbieranie zamówień, nadzorowanie sklepu i wprowadzanie nowości, właściwie całkowita odpowiedzialność za jego działanie. Pan był bardzo zainteresowany kursem eurokobieta (wiec warto robić i wpisywać w CV), szczególnie photoshopem. No ale skończyło się na tym, że zadzwoni dzisiaj do 15.
Wróciłam do domu z nastawieniem, że raczej nic z tego. Po 15 telefon, dostałam pracę w jednej z firm gdzie miałam rozmowę w zeszłym tygodniu Chwilę przed 17 kolejny telefon Pan z dzisiejszej rozmowy się na mnie zdecydował Jestem w szoku
Jutro będę musiała wykonać bardzo stresujący telefon i zrezygnować z tej pierwszej posady... no ale niestety jest wiele argumentów za tą drugą posada.
Gratuluję

Jakby któraś dziewczyna z Warszawy chciała pracować jako kasjer/sprzedawca w spożywczym to pisać na PW- mogę podać adres sklepu w którym wisi ogłoszenie

Choji jest offline Zgłoś do moderatora