Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-14, 18:47   #2758
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Jejuu tak się teraz stresuje czy do marca odwołają ten zakaz odwiedzin
u nas jest tak
że dopiero jak wyjdę ze szpitala mąż zobaczy dziecko, a tak to tylko przez telefon

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ALES se pytanie wymyslila .. ile wazy ... haha SKAD mam wiedziec !!! jak bez usg bylo przeca pisalam ze JEDNO darmowe juz mialam haha ... ale wedlug tabelki wzrostu nie przewiduje wiekszego niz 3,5 kg wiec z lekka mi ulzylo
aaaaaaaaaaaaa myślałam, że miałaś usg też

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Śniło mi się, że weszłam na pierwsza stronę wątku aby zobaczyć czy, któraś urodziła, a tam była lista "Kolejne do wypakowania" no i była Strippi, jeszcze parę dziewczyn, a potem ja i obok taka migająca czerwona lampka- Ty następna!
Aż się przestraszyłam normalnie.

Strippi, pisałaś, że u Was tylko piłka do skakania, u nas na sali porodowej są chyba 4 takie piłki. Mówiłam mężowi, że w czasie porodu on, ja i położne możemy robić wyścigi na tych piłkach po korytarzu. Albo rzucać się nimi, hehe

Co do korzystania z TENSu, to położna opowiadała, że miała kiedyś rodzącą, która strasznie chciała z niego skorzystać. No i podczas porodu, gdy przychodził skurcz, to ona jak jakaś opętana tylko powtarzała "Włączyć! Włączyć! Włączyć!". Na koniec powiedziała, że nie wie w sumie czy samo urządzenie w czymś jej pomogło, ale na pewno odwracało uwagę i dawało poczucie, że jednak jest jakieś znieczulenie.
Śmiałyśmy się, że pewnie jakby nam podawano witaminę C jako przeciwbólową, to efekt placebo też by działał

sen boski

dobre dobre z piłkami :d
i z tens też się ubawiłam

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
niestety widać, że rzeczy nie są nówki nie śmigane... i tak się zastanawiam... troszkę mi żal małej, że np nie będzie miała całkiem nowych tych rzeczy... tylko jakieś używki i to w takim nie extra superowym stanie ... no jak używki...
łóżeczko też po kimś... co z tego że wszystko odkażone spirytusem i będzie wyparzone w pralce...
kurde ale normalnie nas nie stać na sklepowe rzeczy... jak dla mnie to ja mogę sobie ciuchów odmówić nawet i przez najbliższy rok na rzecz Ali ale i tak nie dogonimy...
przesadzam? ...
przesadzasz
ja mam prawie wszystko używane

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
kupiłam za kosmiczną cenę kurtałkę: http://allegro.pl/next-polarowa-kurt...002373163.html
jaki boskiiiii

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
No i to my w skonczonym 35 tygodniu

i bluzka z koniem, chyba dla mnie specjalnie