hej Dziewczyny! witam Was w ten sobotni poranek, mam nadzieję, że się wyspałyście?

ja oczywiście wstałam z własnej, nieprzymuszonej woli około 7.00, ale wczoraj poszłam spać około 21.00, więc wystarczy mi tego spania
błekitne_niebo, dziękuję za numer lakieru, zapisałam już i będę na niego polować

poza tym wspaniałe zakupy

zarowy naszyjnik też wczoraj sobie sprawiłam, jest niesamowity
poza tym wstawiam zdjęcia z wczorajszych zakupów
1. sławna marynarka z h&m,
musiałam ! w sklepie została ostatnia sztuka, rozmiar 36, więc nie mogłam jej zostawić

przepraszam za pogiętą koszulkę pod spodem, ale siedzenie na wykładach od 8 do 16 robi swoje

2. kurtka h&m; nie spodziewałam się, że kupię kurtkę ze skórzanymi rękawami, wydawało mi się, że kompletnie nie będzie pasował mi taki styl, ale jestem totalnie zauroczona

na wiosnę w sam raz

3. marynarka zara - tu się nadal nad nią zastanawiam, wydaje mi się taka "obszerna" i mało dopasowana, a to najmniejszy rozmiar

nie wiem czy nie oddać

oddać czy zostawić?
4. parka zara - nad nią też się zastanawiam, ta z h&m wydaje mi się bardziej dopasowana

i tu znów, oddać czy zostawić?
poza tym kupiłam w końcu kalosze z Decathlonu, pośród samych wielkich rozmiarów zostały jedne 37, (są idealne, ale muszę nauczyć się je zdejmować, wczoraj robił to za mnie TŻ) i naszyjnik zarowy, który pokazywała już blekitne_niebo