Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-16, 09:33   #1531
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez alove Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny! witam Was w ten sobotni poranek, mam nadzieję, że się wyspałyście? ja oczywiście wstałam z własnej, nieprzymuszonej woli około 7.00, ale wczoraj poszłam spać około 21.00, więc wystarczy mi tego spania

błekitne_niebo, dziękuję za numer lakieru, zapisałam już i będę na niego polować poza tym wspaniałe zakupy zarowy naszyjnik też wczoraj sobie sprawiłam, jest niesamowity

poza tym wstawiam zdjęcia z wczorajszych zakupów
1. sławna marynarka z h&m, musiałam ! w sklepie została ostatnia sztuka, rozmiar 36, więc nie mogłam jej zostawić przepraszam za pogiętą koszulkę pod spodem, ale siedzenie na wykładach od 8 do 16 robi swoje
2. kurtka h&m; nie spodziewałam się, że kupię kurtkę ze skórzanymi rękawami, wydawało mi się, że kompletnie nie będzie pasował mi taki styl, ale jestem totalnie zauroczona na wiosnę w sam raz
3. marynarka zara - tu się nadal nad nią zastanawiam, wydaje mi się taka "obszerna" i mało dopasowana, a to najmniejszy rozmiar nie wiem czy nie oddać oddać czy zostawić?
4. parka zara - nad nią też się zastanawiam, ta z h&m wydaje mi się bardziej dopasowana i tu znów, oddać czy zostawić?

poza tym kupiłam w końcu kalosze z Decathlonu, pośród samych wielkich rozmiarów zostały jedne 37, (są idealne, ale muszę nauczyć się je zdejmować, wczoraj robił to za mnie TŻ) i naszyjnik zarowy, który pokazywała już blekitne_niebo
Ja poszłam spać po 23 i wstawałam o 5 do pracy

Zdjęcia oglądam na telefonie, ale marynarka z Zary wydaje się w porządku
Fajna ta kurtka z hm, też ja oglądałam, ale nie mam funduszy no i nie jest niezbędna...chociaż z drugiej strony można wykorzystać kupon zazdroszczę Ci długości włosów...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora