2013-02-16, 22:27
|
|
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez zlakobieta
Śniegowa ma rację. To nie są złe cechy, a ja mogę dodać od siebie, że nie należy nic robić na siłę. Jeśli naprawdę Cię te cechy denerwują i czujesz potrzebę zmiany, to postaraj się ją wprowadzić, ale małymi kroczkami.
Może być jednak tak, że lubisz siebie jaką jesteś, a tylko niektóre sytuacje Cię drażnią. Wówczas odpuść, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie i tylko się umęczysz.
|
no masz rację.. muszę to wszystko przemyśleć.
jednak blokuje mnie to jezeli chodzi o kontakty z ludźmi. chciałabym mieć przyjaciół, a przecież to samo się nie zrobi.. naprawdę nie jest mi dobrze, z tym, że nie mogę wyjść z przyjaciółką na miasto, na piwo, na imprezę, bo jej nie mam.
Cytat:
Napisane przez AgataBm180
 ja przez większość czas też byłam taką "dupą wołową", dopiero przymusowy kontakt z ludźmi mnie otwarł, nauczył zadawać pytania, nie bać się ludzi i walki o swoje..
Dopiero w doraźnych sytuacjach, takich "na głęboką wodę" zdajemy sobie sprawę, że w sumie to nie jest takie trudne.. to dlatego, że tak dużo analizujemy i sobie wyobrażamy a czasem.. trzeba siebie popchnąć ażeby skoczyć.. 
|
masz rację Agatko 
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Oj, znam to :P ekhem, znałam...przeszło troszkę, chociaż jakoś specjalnie nad tym nie pracowałam 
|
wiem, że to małe sprawy są w sumie.. ale ja wydaję się być taka baardzo zamknięta 
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------
Cytat:
Napisane przez ewalucja
miał jetsem taka sama  czasem to lubię a czasem mam ochotę wyc i zmienic sie. Ciężka sprawa 
|
ja tego od początku w sobie nie lubię 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Też tak zawsze miałam... Chyba każda z nas  Niełatwe to...
|
nie wiem, może po prostu muszę to przeboleć
|
|