Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PARTY CAMP - opinie, doświadczenia, wspomnienia.. polecacie? odradzacie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-16, 21:41   #1
kasiastrunin
BAN stały

PARTY CAMP - opinie, doświadczenia, wspomnienia.. polecacie? odradzacie?

Hej. Chcemy z Tz jechać gdzies na majówkę.
Zaciekawilo mnie :
http://www.majowkapartycamp.pl
Chorwacja, Hiszpania, Grecja lub Eurotrip.. (chcemy Chorwacje chyba)
ale nikt z moich znajomych nigdy na tym nie był..
Warto?
Jak to wygląda, faktycznie taka rewelacja jak się reklamują?

No i jak wygląda taki "party camp" na wyjazd tylko we 2 z Tz? Nadaje się to też na romantyczny ale też pełen relaksu i zabawy wyjazd dla par, czy raczej tak tylko z paczką przyjaciół lub dla chcących się wyszaleć singli ?

Przyznam że trailer na YT :
http://www.youtube.com/watch?v=qhTDq..._pj04g&index=1
który dziś wrzucili mnie odstraszył i mam teraz mieszane uczucia. Nie jestem cnotką czy coś, ale te laski pokazujące sutki z napisami "bitch" i prawie gołe pupy do kamery mnie odrzuciły na maxa , zwłaszcza że chcemy jechać tylko we dwoje z Tż, a nie np ja z paczka koleżanek..
I czy tam faktycznie jest wiekszosc studentów czy można trafić na typową "gimbazę"?
Jak któraś z Was była / zna ludzi co byli prosze o opinie .
Najbardziej mnie zastanawia czy to faktycznie wyjazd z przyjaznymi, fajnymi studentami, gdzie są też pary, gdzie jest z kim normalnie pogadać etc., czy będzie to jedna wielka orgia pijanych ludzi, każdy z kazdym.. (takich shiz dostałam przez ich trailer z cyckami i tyłkami na wierzchu i wkładaniem palca do buzi dwuznacznie jakies dziewczynie przez obcego kolesia..) zły PR sobie zrobili .

Aha jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy to ma jakiś zwiazek z trafnościa wyboru wyjazdu, ale nastolatkami juz nie jestesmy mi juz leci 25, a jemu 26 rok zycia..

Jak te party camp wygladaja "na serio" ?

Edytowane przez kasiastrunin
Czas edycji: 2013-02-16 o 21:46
kasiastrunin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując