Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Racjonalne odchudzanie, racjonalne odżywianie, czyli wszystko albo nic...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-17, 07:29   #9
fatass
Zadomowienie

Dot.: Racjonalne odchudzanie, racjonalne odżywianie, czyli wszystko albo nic...

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
13kg to dużo i to na takiej ładnej kaloryczności
[/COLOR]1650kcal wygląda biednie Bardzo Ci współczuję, że musisz tak mało jeść
A jak wyglądały zmiany w cm? Jak leciały to mogłaś nie zmieniać rozkładu, bo właśnie to świadczyłoby o utracie fatu bez ubytku mięśnia, co swoją drogą jest bardzo trudne i nie wiem, czy to urządzenie jest miarodajne, na którym robiłaś analizę

Moje treningi to Zuzka obecnie i dopóki nie zdam dyplomu i się nie wyprowadzę raczej do siłówki typowej nie wrócę. Ćwiczę różnie, czasem 1x a czasem 5x w tygodniu
Dzięki za odpowiedź
Mnie też to 1650kcal jakoś tak biednie wygląda trochę biednie Ale prawda jest taka, że nie mam zbyt dużej aktywności. Na co dzień praca czysto siedząca i tylko tyle ruchu co z pracy i do pracy (ok. 8km szybkim marszem od pon-pt). Prócz tego siłka 3 x tydzień. A tam ok 1-1,5h siłowo + 1h aeroby. Co do analizy. Ciężko mi w to czasami wierzyć, ale robię pomiar co ok. 2 miesiące i widzę, że zmiany jakie pokazuje są takie dość ... sensowne . Moja mama ma wagę, która niby też robi pomiar mięśni, tłuszczu, wody, kośćca itd. Ale tamta waga to nawet stając na niej raz za razem pokazuje różne wyniki (nawet ogólnie wagę)

P.S. Właśnie obczajam Twojego bloga Za stanie na jednej ręce mega brawa!

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Nikki, Fatass
Mogłybyście powiedzieć jak dobrałyście stosunek BTW?
Bo spotkałam się z różnymi wzorami i wg tego, który jest w wątkach podwieszonych na Wizażu wyszło mi 1850kcal 150/120/85,5 BTW, a w innych znów W jest więcej niż B i zgłupiałam
Póki co staram się trzymać wyliczeń wizażowych (przynajmniej co do WT, bo z białko ciężko mi aż tak podbić), ale tak się zastanawiam, że jak dopadnie mnie zastój to powinnam obciąć węgle i w końcu nie będę miała czego obcinać
Mogę Ci wstępnie policzyć jeśli podasz mi wagę/wzrost/wiek i +/- codzienną aktywność + treningi. Ale nie gwarantuję, że będzie idealny... w razie czego może mnie ktoś poprawi
P.S. U mnie też W jest trochę więcej niż B