Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-17, 20:10   #1663
Mariah
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez alove Pokaż wiadomość
jakbym czytała o sobie! też jestem niesamowitym nerwusem i denerwuje się dosłownie wszystkim jak znajdziesz coś ciekawego - daj znać

ja teraz zaczęłam miewać "niespodzianki" na twarzy w postaci pryszczy, nie jest ich dużo, ale zawsze wyskakują na najbardziej widocznych punktach twarzy (broda, nos) dla osoby, która przez całe życie (22lata) miała cerę gładką jak pupa niemowlaka jest to naprawdę dosyć spory szok znacie jakieś sprawdzone sposoby jak się ich pozbyć? jakieś punktowe kosmetyki?
Do cer trądzikowych polecam zawsze krem Acnefan ale on najlepiej działa stosowany na całą twarz (lub większe powierzchnie typu czoło, broda, żuchwa). Punktowo się nie sprawdza.
Do stosowania miejscowo polecić mogę Linoderm Acne Ziołoleku, żel Benzacne (mocno wysusza ale krostki znikają naprawdę szybko) albo zwykłą maść lub pastę cynkową. Dobry jest też ponoć Sudokrem z Rossmanna ale nigdy nie próbowałam.

Czytam o tych wszystkich nowinkach technicznych i odnoszę wrażenie, że żyję w średniowieczu

Nie wiem, czy ten blog już się tu przewinął: http://styleplaza.blogspot.com/
Całkiem ciekawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2010654.jpg (61,0 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2010479.jpg (93,1 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4687.jpg (125,1 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4424.jpg (115,5 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_3582.jpg (101,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_3779.jpg (118,3 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4524.jpg (105,3 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6345.jpg (89,3 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4955.jpg (81,9 KB, 58 załadowań)