Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-17, 22:33   #2011
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Poradnia nie zawsze jest darmowa, bo często jest normalną pracą dla tych całych familiolożek i podobno nie raz się płaci, u nas ta która prowadziła te nieszczęsne nauki bierze 35zł za spotkanie od pary.

monikkad chodziło o cenę nauk przedmałżeńskich, a nie wesela

Monikkad - a nocleg w tym macie czy nie?
W cenie za osobę w hotelu? Nie.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
O mój boże

Zapomniałam, że rozmawiałyście o aparatach, u nas to temat na czasie bo TŻ zakładał w grudniu i podobno jest tak, że te porcelanowe są delikatniejsze i je trzeba dłużej nosić, bo nie można ich tak mocno jak metalowych podkręcać itd, więc jak komuś zależy na czasie to to też jest istotne

A co do obrączek to u nas póki co faworytem są te Stelmach model 104 z tym, że my chcemy w wersji całej błyszczącej, bo oryginalnie żółte złoto jest matowione
Nosiłam swój porcelanowy na górze ROK. To chyba mega krótko jak na aparaty, wydaje mi się :P Jestem za opcją, że wszystko zależy od wady