Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Molinard Habanita edt 1,55 zł/ml, Sibilla Oro Micaelangelo edp 0,85 zł/ml
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-18, 19:26   #90
liliza
El Cumpleaños Secreto

Dot.: Molinard Habanita edt 1,55 zł/ml, Sibilla Oro Micaelangelo edp 0,85 zł/ml

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Habanita jest u mnie , na razie w kopercie
Dziękuję
Ja również dziękuję i niech przestanie Ci głowa napierdzielać
Napisałam do Ciebie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez pola49 Pokaż wiadomość
Dziękuje przesyłka dotarła

Ależ się cieszę że skusiłam się na Sibillę! Początek przypomina Samsarę tylko jest w niej mniej lakieru do włosów który tak mnie drażni w Samsarze. Potem jest bardzo, bardzo puchato ambrowo- drzewnie z ksztą owoców i kwiatów ale tak świetnie w to wmieszanych że w zasadzie nie wyczuwalnych oddzielnie ( i to na plus bo ani kwiatów ani owoców jako takich nie lubię) Wyłazi co rusz trochę taka mydlana nutka ale ona akurat pojawia się i znika więc nie jest źle. Myślę że Sibilla gdyby była bardziej znana znalazłaby rzesze fanek, jeszcze za taką cenę...
Prawda, że to ciekawy zapach? Bardzo mało znany u nas, a chyba wart poznania. Zgadzam się z Twoją opinią, bo mam podobne odczucia. No i cieszy mnie wynajdywanie takich ciekawostek, nie tylko oczywistych oczywistości Hmmm, zawsze uwielbiałam Sherlocka Holmesa

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez agaszak Pokaż wiadomość
Zapaszki już u mnie
Dziękuję
Cieszę się i dziękuję za Twój udział

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez odarpi7 Pokaż wiadomość
To ja poproszę 5ml Sibilla Oro i wysyłkę razem z Twoją drugą rozbiórką.
Da się?
Pewnie, że się da
liliza jest offline Zgłoś do moderatora