2013-02-18, 22:20
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oświadczyny - po co te podchody?
Cytat:
Napisane przez migotka2106_90
Jesteśmy ze sobą już kilka lat, od około roku pojawiają się wzmianki (z jego strony) o oświadczynach i tego typu sprawach... ostatnio, przed mikołajkami zasugerował, że może jako prezent dla mnie to oświadczyny właśnie (po czym stwierdzil, ze za szybko, ze przyjdzie pora). Wczoraj wspomniał że może by już mnie zapytal, czy chciałabym byc jego żoną a potem do konca wieczora ani słowa o tym... sprawdza moja reakcje, czy jak? Nie chce go naciskać, toteż poprostu luźno z nim rozmawiam o tym, bez zbędnych podniet ale zamiast poprostu to zrobic, bez wcześniejszego zagadywania to nie... O co mu moze chodzić?
|
Oczywiście, że sprawdza Twoją reakcję, nie chce pewnie tego zrobić póki nie będzie pewien że jesteś gotowa, że mu nie odmówisz, że uznasz że to za wcześnie. Faceci sie boja takich rzeczy Mój tż oświadczył mi się prawie po 8 latach razem, były o tym rozmowy, wiedzieliśmy od dawna że się kochamy nade wszystko i na pewno chcemy być razem, ale denerwował się jak głupek, od razu wyczułam że coś kombinuje Więc nic się nie martw, daj mu do zrozumienia, że chcesz tego i na pewno niedługo się oświadczy
|
|
|