2013-02-19, 09:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przed przysięgą nie uciekniesz, gdy tu w nasze grono wdepniesz! :D PM 2013 cz.
Witam panienki tego ranka! 
Cytat:
Napisane przez Copykat
Tak, ale nie nad związkiem bo między nami jest dobrze, tylko nad ślubem jako takim  chodzi o podejście naszych rodzin, po wczorajszej rozmowie z mamą odechciało mi się cokolwiek planować 
|
Ech, rozumiem. Oby Ci wróciła dobra wena ślubna!
Cytat:
Napisane przez Misia89p
miałam to samo odczucie... te realia mnie mocno przerażają. I szczerze mówiąc nie spodziewałam się tak przykrego finału.
|
Ja też nie... i całość mimo wielu momentów śmiechu była przykra.
Cytat:
Napisane przez 19izka89
A i znalazłam podwiązkę, którą ewentualnie bym mogła mieć  , ale dalej nie wiem do czego ona służy więc się zastanawiam czy ma to sens.
|
Ładna Ja będę chyba mieć jakąś z niebieskim, i tylko po to by mieć coś niebieskiego 
Cytat:
Napisane przez fantastka
Muszę się pochwalić  Wczoraj podpisaliśmy umowę z kamerzystami  Nareszcie z głowy
No i na kursie tańca idzie nam coraz lepiej, przedłużymy więc lekcje na kolejne 2 miesiące 
|

My wczoraj ćwiczyliśmy w domku salsę i kizombę, kizia idzie nam bardzo fajnie, salsa też ok tyle ze umiemy jej już więcej, a z kolei długo nie ćwiczyliśmy - TŻ się irytuje jak nam coś nie wychodzi, ale wniosek jest jeden: zaczynamy trenować więcej 
Cytat:
Napisane przez Kyiia
A ja jeszcze nie wiem... zaręczynowy żółte złoto, obrączka białe złoto
Kolczyki albo kamyki Swarovskiego i one na srebrnym czymś, albo złoty komplecik który dostałam na 18-stkę bo też pasuje do sukni a przy tym jest bardzo delikatny
|
Jak ja się cieszę że mamy dwukolorowe obrączki
Ślub
|
|
|