2013-02-19, 10:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zalecane cesarskie cięcie!
Cytat:
Napisane przez Agrafka86
Witam, mam takie pytanie.
Ja przez moją chorobę nie mogę urodzić naturalnie, lekarze się na to nie zgodzą, ani neurolog, ani ginekolog. Czy za którąś z Was również jest podjęta decyzja? Cieszycie się z tego, czy raczej nie? Moja siostra urodziła dwójkę swoimi siłami, ja chciałam wiedzieć jak to jest, ale wiem, że nie podołam. Czy któraś boryka się z takim problemem?
|
Ja pierwszego syna urodziłam sn a drugiego przez cc. Miałam cc ponieważ w czasie porodu dziecko traciło tętno i lekarze zdecydowali, że będzie cesarka. Pierwszy syn urodzony sn był od początku na sztucznym mleku, drugi od początku tylko na (.)(.) a ma już 14 miesięcy.
Obydwóch synów kocham tak samo więc nie ma znaczenia w jaki sposób się urodzą.
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Rodziłam naturalnie i drugą miałam cc, z wielu względów. Cóż mogę powiedzieć, po sn od razu mogłam chodzić i wszystko robić, po cc ciężko się z łóżka było podnieść po 2 yg nawet, ale dla dobra dziecka matka wszystko zniesie.
|
Ja miałam tak samo. Po sn mogłam od razu chodzić i wszystko robić a po cc długo rana bolała.
|
|
|