2013-02-19, 11:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
dobra dobra ciesze sie ze maz mawolne do konca tygodnia   pobyczymy sie razem   
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
Ja myślę, że to jest wielka próba dla związku i z moich obserwacji wynika, że w każdym związku pojawia się kryzys. Tylko u jednych mniejszy, a u drugich większy. Większość wychodzi z tego obronną ręką a inni niestety nie.
Ekstremalna sytuacja musi budować napięcie i wszystko zależy od pary, jak sobie z tym wszystkim poradzi, bo nie zawsze potrzebne są ofiary
Martucha wracając do soboty! Dzięki wielkie! Było mi niesamowicie miło znowu się z Tobą zobaczyć! 
U mnie sajgonu ciąg dalszy. Jutro ważny dzień w pracy - trochę nerwowa atmosfera udziela się każdemu... a do tego praca, praca, praca... ale nie narzekam   Wczoraj juz miałam dość, jak ludzie zaczęli uprawiać spychomachię i wszystko na mnie zrzucali... ale dzisiaj mam zamiar to ukrócić. Z tej strony jeszcze mnie nie znają, więc mogą przeżyć szok co poniektórzy
|
zgadzam sie z toba!! -z boldem szczegolnie
mi tez bylo cholernie milo sie z toba zobaczyc fajnie ze spojrzalas na kilka spraw chlodnym okiem!! dodalas mi sil jak zwykle zreszta 
trzymam kciuki za prace!!!
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
I cieszyc sie cieszyc. brac meza i Pata i na wycieczke jechac 
|
narazie przekabacam meza o odswieżenie koloru juz teraz a nie w maju ale nie wiem jak mi pojdzie 
Cytat:
Napisane przez ktosia86
U mnie tez tak było  Chciały wyprowadzić jakoś małą bez interwencji, ale ja mam mało elastyczną tkankę i zaczęłam pękać, więc położna powiedziała, że lepiej naciąć. Nie miałam nic przeciwko 
|
o tak!!
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
ho!!!
pojechalam dzis do poradni 
na dzien dobry moja opiekunka przywitala mnie tekstem a co pani tu chce? potem mnie wyciskala wypisala ocene - tzn pozaznaczala ze wsyztsko super ale opis zrobi w domu, umowilysmy sie na wtorek na odbior bo wtedy bedzie tez szefowa to mi popodbija 
no i sie okazalo ze we wtorek maja rade wiec wszyscy pracowanicy beda wiec super bo podrzuce od razu to ciacho i za jednym zamachem wszytskim podziekuje  :
na pewno zrobie ktosi sernik ale mysle co by tu jeszcze... moze jakis jablecznik
|